|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: BODOČE ZASAVKE MAMICE
15.10.2010 10:42:11   
malajka84
haha ja kapesanta po moje me bi kr pred vratam pstil brez MŠ;) hehehe

eh nene..se stvar premika, sm lih prejle dobla pošto, u tork mamo drug del že..19., do tkrt bom pa že mnde zdržala no:) sam ne vem kaj kej b...kr so neke čudne teme...no sej je porod pa dihanje...sam mamo u sejni sobi, tko d si ne predstavlam..bomo za mizo sedele pa vse naenkrt...al kku:) bo zanimivo:)

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 126
15.10.2010 12:19:40   
anja84
A imaš to v Trbovljah? Sedele bote na stolih kot v kino. Pa mate predavanja. En dan bo predavala dr. Fakin o poteku poroda, nato en dan babca dihalne vaje, en dan mate pa nega novorojenčka, kako se ga kopa, previja in drži. Nekak tako smo mel mi pred dvemi leti. 

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 127
15.10.2010 12:21:51   
Heilie
Malajka84 a šele zdej maš to? A tok pozno, kaj pa če kej predčasno preseneti user posted image ..men se to kr pozno zdi no...

(odgovor članu anja84)
Neposredna povezava do sporočila: 128
15.10.2010 12:29:26   
anja84
Ja pozno je ja. Zadnji mesec nosečnosti, ko si že na porodniški. Js sm mela od 7.10. do 9.10. rodila sm pa 22.10. Lahko se pa pozanimaš kdaj so termini pa vprašaš če lahko prideš prej.

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 129
15.10.2010 18:55:42   
kapesanta
Jaz imam od ponedeljka do srede v Trbovljah, Malajka84 kje pa ti?

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu anja84)
Neposredna povezava do sporočila: 130
15.10.2010 19:55:40   
malajka84
Jst mam v torek samo v Hrastniku..tko d po moje bo kr neki..ampak ok, bomo šli:) Prvič je rpvič, kr me čezdali bl panika grab, učer sm šla pliškota u plenice povijat, pa pol mami dol klicala če je prou:) Uglavnem mam podvige:)

kapesanta jst mam predlog....počakam tebe pa gremo skp rodit:) ti maš izkušne:)

< Sporočilo je popravil malajka84 -- 15.10.2010 19:56:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 131
16.10.2010 12:52:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malajka84

Jst mam v torek samo v Hrastniku..tko d po moje bo kr neki..ampak ok, bomo šli:) Prvič je rpvič, kr me čezdali bl panika grab, učer sm šla pliškota u plenice povijat, pa pol mami dol klicala če je prou:) Uglavnem mam podvige:)

Jaz sem imela tudi v Hrastniku in je blo kar nekajuser posted image Res, nočem šinfat, ampak bi blo bolš, da bi doma zijala tv. Da o dihanju sploh ne govorim... So me potem na dan poroda naučili kako se dihauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 132
16.10.2010 12:56:27   
Anonimen
Aja, še to: nama je Kejžarjeva na NS (v enajstem tednu) namignila, da naj bi bila punčka. Pa je tisti punčki zrastel lulči...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 133
16.10.2010 13:21:19   
kapesanta

JA TI KR POČAKI, SEJ SE LAHKO ZMENIVA TAM TAKOJ PO PRVEM user posted image ČE NE UPAŠ VOZIT LAHKO PRIDEM PO TEBE

DEJ PRIDI RAJ NA MATERINSKO V TRBOVLJE - V PONEDELJEK OB 12.30 V ZD - SEJ TE NE BOJO NATRAJBALI - PRI ROKU SO BILA PREDAVANJA SUPER - PA ŠE PORODNIŠNICO SI GREMO V TOREK OGLEDAT.

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 16.10.2010 13:22:03 >

l.p. Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 134
16.10.2010 18:41:43   
malajka84
ja sm slišala da je v TRb kr fajnin predavanj ain dihanje in vs epokažejo na lutki dojenčka....eh...no za porod pa vela, bom držala mnoge skp;) hehe:) bomo vidl kok dolg:)

aprilčica...kako ste pa dihal, ste tud mel u sejni sobi pa kr za mizo al kako? sej si ne predstavlam, kr u trb vem d so lepo na  blazinah pa dihajo pa vse...eh tle bo pa kr neki..

Ja ogled porodnišnce...jst jo bom vidla k bom šla rodit..pč une prostore...smotan. KAj čmo, če bom mela srečo tak po rojstvu zamenam G, enga iz Trb pa je...sam kaj k so baje vsi polni pa ne sprejemajo...uglavneta moja je...za kritizirat, nemorm pomagat.

Neposredna povezava do sporočila: 135
16.10.2010 19:03:13   
Anonimen
user posted image user posted image Jaz sem si tudi tako lepo predstavljala materinsko šolo, pa sem doživela hladen tušuser posted image user posted image Zdaj mi je prav smešno, ko se spomnim kako sem komaj čakala, da bomo imeliuser posted image Za mizo smo sedeli v sejni sobi in nam je sestra od dr. Markovičeve ˝kazala˝ kako se diha, pa smo morale 3x ponovit za njo - naši partnerji tudiuser posted image Katastrofa! Ti priporočam, da greš v Trbovlje! Pa želim ti, da greš čimprej proti P Trbovlje in spoznaš svojo štručkouser posted image Srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 136
17.10.2010 10:23:09   
malajka84
Jutro!!

Pa mamo spet vreme za ....

aprilčica..a tko je pol to...svašta..brezveze...če bi prej vedla, bi se res zmenila, da bi šla v TRB na MŠ...tko je a moj zdej frej uzel v torek d greva sem...pa en del sva že naredla, d nama pč da potrdilo...pr naslednjem otročku...v TRB sigurno.
TUki je pol tko vse brezveze....eh...

kapesanta kdaj pa grete porodnišnico gledat v torek? kr je moj glih doma, kmamo to MŠ, pa če bi ure klapale, bi se uštulila tm zraven...d bi vsaj neki mela od tega no, sej po moje neb kompliciral.A že veš za uro, oziroma ko zveš, bi te prosla, če mi javiš.

No drugače pa...naša bebika je še kr živahna, tk d mislm, d še ne bomo šli kr rodit, no čeprov se lhk u enem dnevu vse spremeni pravjo...:) Pa sej po eni strani ap že komi komi čakam.

In kaj boste počele dans? Men še kosila ni treba kluhat, greva jest 2 štuka više k našim:) Pa sej kr paše učas ne kuhat:)

No mejte se lepo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 137
17.10.2010 11:27:08   
katis
Ojla, tudi jaz sem še v enem kosu. V petek zrihtala še vse za možev očetovski dopust na csd, pa za novo vlogo za otroški dodatek... pa opozorila me je, da tudi letos občina Hrastnik daje 'nagrado' ob rojstvu otroka. Tako da malajka84, ne pozabi dat noter vloge. Na občini dobiš obrazec, izpolniš in daš bančni račun! Po rojstvu.

Lep deževen dan vsem. Vsaj jaz imam že od nekdaj rada dež. Do neke mere. Me ful pomirja in daje svežino. Tako da meni kar paše. Sej jutri bi pa jaz potem že spet raje tudi kaj sončka!

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

Neposredna povezava do sporočila: 138
17.10.2010 13:10:52   
kapesanta
Ja ogled porodnišnce...jst jo bom vidla k bom šla rodit..pč une prostore...smotan. KAj čmo, če bom mela srečo tak po rojstvu zamenam G, enga iz Trb pa je...sam kaj k so baje vsi polni pa ne sprejemajo...uglavneta moja je...za kritizirat, nemorm pomagat.

V Trbovljah pejt v ZD, pa se zmeni s sestro da bi hodila ob sredah dopoldne k Pogačniku. Lahko pa v sredo preverim če jemljejo, samo po mojem bi v ZD morali, bolnica pa verjamem da je polna.

V torek imamo ogled porodnišnice čist na koncu - ob 12.30 začnemo z dihalnimi vajami, pol je relaksacija in pritiskanje potem pa še ogled - po mojem ob ene 13.30-14.00.
Pa dej prid v ponedeljek v Trbovlje ob 12.30 - imamo porod in porodne dobe. Pol je pa še v sredo ob 12 zobozdravstvena vzgoja in potem še dojenje in nega ter oprema za novorojenčka.
Poklič takoj zjutraj na tel. 56-24-131 pa se s sestrami zmeni da bi prišla v Trbovlje namesto da hodiš v Hrastnik. Kolikor vem je torek tako predavanje da je fino če je partner zraven - jaz sem mojga že določla da bo...

l.p. Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 139
17.10.2010 13:58:58   
malajka84
ja kapesanta tole bom pa poklicala, no za torek, porodnišnco bi šla gledat..kr mi mamo pol 11...pa bomo do tkrt sigurn že konc...bom kr jutr poklicala, če lahk pridema zraven..

glede dohtrja pa takoj po rojstvu...menjam, če se bo le dalo.

katis ja vem d da občina neki, 100€ baje, sm mela akcijo sm iskala vse kjer se da kej dobit:) zakaj bi pustil, če dajo:)

Neposredna povezava do sporočila: 140
18.10.2010 14:47:59   
Heilie
Evo, da vas mal pozdravim user posted image

Kam gre ta vikend nouser posted image Se okrog obrnem pa je spet ponedeljek. Men bi pa tok pasal kak teden mal lenarit pa nč delat haha.

Drugač pa zdej že počas začenjam tuhtat kaj bo treba vse nabavit, kdaj bomo kaj, pa kaj bi blo pametno...huh cel projekt user posted image
Kdaj ste ve začele z nakupi?

Drugače pa naša bebica počas začenja brcat, tale vikend je bil kar pester...jaz se pa veselim, da bom čutila, da je vse ok, ker je res neverjeten občutek user posted image

Želim vam en lep teden!

< Sporočilo je popravil Heilie -- 18.10.2010 14:48:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 141
18.10.2010 18:37:57   
malajka84
hej hoj...:)

heilie čestitke za brcike:)

SI sploh ne predstavljam kako bo, ko jih bo konc, pa k ne bo več bušita....čudn občutek..:) No bomo meli pa bebiko zunaj:) Pa je tud vredi.

Drugač  pa nč kej novga pr nas..še kar smo 2v1...pa bomo š eočitno nki časa, kr ni neki novga čutit.

Jutr grema za očetovstvo uredit, je CSD tuk fajn d se morš k tej ženski predhodno naročt d je ona dol in zdej nama je rekla nej kr jutr prideva čeprou ni uradnih ur, ker pol je ni...ok, bolš za njo, da jutr bo.:)

Nabava...midva sma začela ene tri mesece nazaj...pa že prej kaj za lušte, no cotk sma tko večinoma dobla...sam neki more bit za lušte jst pravm::) Tko ene tri tedne nazaj sva mela pa že vse...ne vem mogoč komu hitr, sam bolš hitr k pa prepozn:)

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 142
18.10.2010 21:56:40   
kapesanta
malajka84 - se vidiva jutri na "dihalnih vajah"?
pri nas tudi nič novega, v sredo imam pregled, mogoče takrat izvem kakšno novost....

nabavke - meni je od prvega ostalo še veliko stvari, kar mi je manjkalo pa pospešeno kupujem nekje od dopolnjenega 7 meseca dalje. Vmes sem pa kupila kakšno stvar, če je bila kje v akciji. Manjka mi še banjica in pestunja, ostalo mislim da imam vse. V Šparovih bončkih pa sem našla še video varuško - sem imela namen kupiti še eno klasično elektronsko, pa bomo zdaj verjetno kar to.

l.p. Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 143
19.10.2010 10:55:46   
briljantina
Ojla!

Ima katera izkušnje z MŠ v zagorskem ZD? Mi naj bi imeli novembra predavanja, pa imam januarja rok. user posted image  Ravno prav, se mi zdi. Me pa že ornk križ matra oz. peče, pa pod rebrami tudi. Nič kaj prijetno, če si v službi za računalnikom. user posted image

Heilie - kmalu so se začele tele brcike. user posted image  Je pa krasen občutek, res. Boš kasneje videla, ko boš čutila rokice in nogice, super je. Najlepša budilka zjutraj! user posted image  Pa tudi ponoči... user posted image

Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 144
19.10.2010 11:19:39   
Heilie
Za MŠ ti ne znam povedat, jst bom v trbovlje šla.

Kmalu se ti zdi, sej sem že čez polovico? Men se pa zdi pozno, kr te k majo isto rok so že prej čutile user posted image Drugač pa mislem, da lih tam tam se začuti. Je pa res, da metuljčke sem kr zgodi čutla user posted image

Kar se pa tiče dela za računalnikom obuup, te razumem, ker mene že zdaj matra hrbet user posted image

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 145
19.10.2010 11:29:45   
briljantina
Sej metuljčke sem tud jst prej že čutila, brcike pa tud kasnej, morm rečt. Hitr gre cajt, res si sam 2 meseca za mano. user posted image  Nič, šibam delat, da ne bo pripomb.user posted image

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 146
19.10.2010 12:05:40   
anja84
user posted image kako ste? ste kaj zaspane? men se zdi, da si bom mogla oči vsak čas podpret, mi jih kr skupaj vleče.
kar se tiče oblačil jih imam še nekaj od Anžeta ( večina v modri in zeleni barvi ), tako da mi kaj veliko ne bo treba kupovat, če se seveda ginekologinja na NS ni zmotila pri spolu user posted image .
drugače pa upam ,da si bomo kakšno stvar lahko sposodli.

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 147
21.10.2010 8:04:56   
anja84
lep pozdrav user posted image
ravnokar sem izvedela, da telovadbe za nosečnice verjetno ne bo, ker smo prijavljene samo dve. prosim vas, da ostale, ki telovadbe ne boste obiskovale poveste to vsaj svojim nosečim prijateljicam ali znankam. bi bila zelo vesela. hvala že vnaprej.
in je šla katera že rodit? kako poteka MŠ?

(odgovor članu anja84)
Neposredna povezava do sporočila: 148
21.10.2010 8:36:47   
Heilie
Spet zamira tale tema...

Jao no user posted image Ne morem verjet, da v tem Zasavju nobenga zanimanja za kej takega ..Škoda, bom mogla kr sama zgleda se mal v roke vzet, kokr bom še lhka.

Ej tale moj otrok pa že tko lepo brca, da ga že moj čuti. A je to normalno, glede na to, da sem v 21. tednu? user posted image

(odgovor članu anja84)
Neposredna povezava do sporočila: 149
21.10.2010 8:47:21   
anja84
ja tema pa res zamira. očitno ni dovolj nosečk v zasavju al pa nočjo govorit z nami user posted image

lepo to da ga čutiš user posted image , čim več lepih manj bolečih brc user posted image . seveda je možno, da ga tud tvoj čuti.
jaz pa trenutno samo rahle  user posted image čutim ( 14 teden ), pa še to ne vsak dan. bomo mogl na konkretne obrate še malce počakat. vidva pa uživajta v čutenju svojega user posted image ker ko se bo user posted image rodil bosta te brcike kar pogrešala. je pa tudi res, da pol pridejo drugačne brcike iz previjalne user posted image

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?