|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dopust po porodniški
28.7.2005 12:34:38   
bebika
Punce a katera ve,kako je z dopustom, ko prideš iz porodniške. Jest se vrnem drugo leto 1.10. in me zanima ali mi pripada ves dopust (20 dni) ali samo v sorazmerju z meseci kar bom delala.
Namreč kolegica mi je rekla, da ti celoten dopust pripada samo v primeru, da se vrneš iz porodniške pred 1.7. Kako je s tem? :zmeden2:

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dopust po porodniški
28.7.2005 12:45:16   
Pi-kica 1
Če si v delovnem razmerju, ti pripada ves dopust, tudi če ne delaš niti dneva. Če bi bila teoretično celo leto na porodniški, bi ti dopust za to leto vseeno pripadal.
Skratka, pripada ti ves dopust.

LP

Pi-kica

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dopust po porodniški
28.7.2005 12:46:28   
Lenny
Jaz sem se vrnila v službo v avgustu in dobila cel dopust za tisto leto.

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dopust po porodniški
28.7.2005 12:48:35   
bebika
O punce, hvala sem se že ustrašla, da ga bom mela sam par dni, pa še tega bi mogla dat za kolektivnega konec leta. :bravo:
Sej vrjetno ni pomembno kako si zaposlen, jest sem namreč za določen čas, že 3 leta in pol!

lp

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   dopust po porodniški
28.7.2005 12:56:08   
Pi-kica 1
Če se ti pogodba med porodniško ni prekinila, je vseeno, če pa si imela prekinjeno pogodbo, pa je druga pesem. Potem ima tvoja sodelavka prav.

LP

Pi-kica

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   dopust po porodniški
28.7.2005 13:00:36   
marta2
Jaz sem celo leto 2005 v porodniški, pa so mi poslali odločbo za dopust, pa še na uspešnost sem ga dobila. Koristila ga bom v začetku 2006.

LP Marta

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
28.7.2005 13:03:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bebika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   dopust po porodniški
28.7.2005 13:04:50   
Ezi
A res, al kaj??

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   dopust po porodniški
28.7.2005 13:10:08   
Ezi
Jaz grem (po mojih izračunih) cca.6. jan.na porodniško in pridem enkrat takrat leta 2007 nazaj. Prav? :zmeden:
Tako bom pred porodniško koristila max 5 dni dopusta ... ali mi res kakšen del propade? Mi tako tudi regres ne pripada?

LP, Ezi

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   dopust po porodniški
28.7.2005 13:13:14   
bebika
Pogodba se mi med porodniško ne bo prekinila, se pravi mi pripada ves dopust :bravo:. Mi je kar odleglo!

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   dopust po porodniški
28.7.2005 13:13:32   
mmetel6
Moja prijateljica je avgusta 2004 začela s porodniško in bo po koncu le-te izkoristila lanski dopust, ki ji je ostal zaradi bolniške, potem pa še nekaj letošnjega in začela delat oktobra 2005. Lanski dopust pa lahko izkoristiš, če takoj nastopiš dopust, ko se ti izteče porodniška. Upam, da nisem preveč komplicirano napisala.

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
28.7.2005 13:15:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bebika)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   dopust po porodniški
28.7.2005 13:22:01   
Ezi
Hvala!:rozica:

Ezi

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
28.7.2005 13:23:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bebika)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   dopust po porodniški
28.7.2005 13:27:37   
pegy
No zdaj mi ni pa nič jasno !Jaz sem bila skoraj celo nosečnost na bolniški zaradimanjših krvavitev,porodniška se mi je začela z 16.11.04 koristila nisem niti enega dneva dopusta za lansko leto.Pred parimi dnevi pa kličem v firmo in mi delodajalec reče ,da lanski dopust mi itak propade ,letošnjega imam pa samo pol ,ker sem skoraj celo leto na porodniški. IN KAJ NAJ ZDAJ POMAGAJTE!!!:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   dopust po porodniški
28.7.2005 13:34:22   
bebika
Pegy, zdej pa men tud ni več jasno. A se to lahko od firme do firme razlikuje?

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   dopust po porodniški
28.7.2005 13:36:31   
k1
yap pegy, tak to je... jaz sem bila na bolniški od lani avgusta, pa ne bi smela pred porodniško koristit dopusta (tako so rekli šefi), no, me je itak mala prehitela in prej prišla na svet, dopust pa je treba vsaj 10 dni koristit v tekočem letu, drugače adijo z njim, ostalo pa do 30.6. drugo leto- tako je v j.u.

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   dopust po porodniški
28.7.2005 13:39:20   
sezam
Ja, kot je že ija-1 napisala. Le da moraš koristiti 2 tedna dopusta, da ti le ta ne propade, kot je bilo prej opisano.

Torej, če je tvoj delavnik 5 dni v tednu je to 10 dni, če pa je 6 dni v tedno (torej delaš tudi v sobotah) pa je to 12 dni.

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   dopust po porodniški
28.7.2005 13:39:46   
pegy
OK SAJ TO DA MI LANSKI PROPADE SEM SE ŽE SPRIJAZNILA ,ZAKAJ PA LETOŠNJEGA SAMO POL?:rozica::zmeden2:

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
28.7.2005 17:20:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bebika)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
28.7.2005 17:21:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bebika)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   dopust po porodniški
29.7.2005 10:06:00   
Andra
Če nimaš možnosti koriščenja, ti ne propade (primer porodniška (01.01. - 31.12.). Moraš ga nujno izkoristit do 30.06. v naslednjem letu.

Govorim iz lastnih izkušenj.

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   dopust po porodniški
29.7.2005 11:01:34   
marta2

Upam, da je res tako. Sicer meni na odločbi nič ne piše, da ga moram deset (10) dni izkoristiti v tekočem letu. Sem malo v službi spraševala in so mi vsi zatrjevali, da mi teh deset dni ne propade. Zaposlena sem pa v državni upravi. Če bi mi propadel bi bila prikrajšana v primerjavi s tistimi, ki porodniško nastopijo sredi leta, že tako imam probleme z vrtcem, ker ju nihče noče vzeti sredi leta.

LP Marta:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
29.7.2005 13:10:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bebika)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   dopust po porodniški
29.7.2005 14:43:18   
marta2

Sem šla gledat sklep in mi piše: "Letni dopust se praviloma izrabi v tekočem koledarskem letu. Delavka, ki letnega dopusta ne izrabi do konca koledarskega leta, ga lahko izrabi do 30. junija naslednjega koledarskega leta."

Teh deset dni ni omenjeno, pa mislim, da če bi to upoštevali, da bi tudi navedli v sklepu o letnem dopustu. A ni tko?

LP Marta

(odgovor članu bebika)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?