Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: miselne in didaktične igrače za 4+ 13.9.2010 12:55:40
|
|
|
|
naja78
|
velik traktor,motiko,grablje,lopato.....(za štihanje na vrtu,nismo doma na kmetiji,ko pa bi vsaj bili... ),kolo(učenje brez in že obvladamo),skiro(obvladamo),...predvsem a gre z otroci zunaj. imamo človek ne jezi se,in razne puzle,...velikotakih igrač imaš v milerju.in še poceni so. drugeče pa še striženje s škarjami,lepljenje papirja,vodenke ali tempere,..... in pa.....bratec!!
|
|
|
|
RE: miselne in didaktične igrače za 4+ 13.9.2010 14:17:12
|
|
|
|
livia
|
Nismo se glih najboljš razumeli. Iščem predvsem miselne in družabne igre za 4+. Vseh ostalih igrač imamo dost. Mueller in podobne trgovine se mi zdijo polne tega kiča, od puzlov, sestavljank, človekov ne jezise, memorijev, jaz bi pa kaj posebnega. Sedaj sem na sejmu Otroški bazar videla nekaj idej, samo smo si vse skupaj tako na hitro ogledali, da si nisem nič zapomnila.
|
|
|
|
RE: miselne in didaktične igrače za 4+ 13.9.2010 17:29:11
|
|
|
|
pixma
|
Zelo dobre so konstrukcijske kocke Clics, ki so jih tudi imeli na Otroškem bazarju, ker sem jih sama videla. Imajo jih v spletni trgovini Igrarija.com.
|
|
|
|
RE: miselne in didaktične igrače za 4+ 15.9.2010 21:45:38
|
|
|
|
domci
|
Tale teme pa tudi mene zanima. Jaz sem našemu zadnjič kupila abecedo pa ni ravno navdušen je rekel da bi raje imel bager
|
|
RE: miselne in didaktične igrače za 4+ 15.9.2010 21:57:20
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: domci Tale teme pa tudi mene zanima. Jaz sem našemu zadnjič kupila abecedo pa ni ravno navdušen je rekel da bi raje imel bager
|
|
RE: miselne in didaktične igrače za 4+ 15.9.2010 22:00:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: livia Iščem predloge za nakup kake fajn družabne igre primerne za 4 in več letnike. Enako za kake miselne ali didaktične igrače. Kaj imate vi doma? Pikapolonica ima ogromno takih in onakih igrač, sam skozi prodajalno se sprehodi in vzemi čas:)
|
|
|
|
RE: miselne in didaktične igrače za 4+ 16.9.2010 8:20:18
|
|
|
|
livia
|
Nekako ne verjamem, da se v teh klasičnih otroških trgovinah da dobit kaj posebnega. Iščem kaj, da ne bo za 2-3 dni, da se otrok s tem zamoti in hkrati razvija svoj iq. Mene so fascinirale tele:
|
|
|
|
RE: miselne in didaktične igrače za 4+ 20.9.2010 17:14:31
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Livia, kje pa se to da dobit...tudi meni je všeč.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?