Prosim kakšen nasvet! (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

daka -> Prosim kakšen nasvet! (12.9.2010 15:11:32)

Pozdravljeni!!

Imam 7.let staro hčerko,ki ima pogosto vneto spolovilo.(imela je belkasto-rumen izcedek).Zaradi tega sva pred enim tednom odšle do otroške zdravnice in dobile antibiotik.Stanje se je poboljšalo.Danes sem pa opazila da ima na spolovilu nekaj belega zgleda kot "sirasto".Kaj je sedaj to.Je že katera imela podoben problem pri deklici te starosti?Hvala za vsak nasvet.Lp!!

pelin -> RE: Prosim kakšen nasvet! (12.9.2010 16:39:28)

Po moje ima deklica glivično vnetje, ki je pri odraslih ženskah precej pogosto...med drugimi težavami ga lahko povzročijo tudi antibiotiki....bo treba  najverjetneje k zdravniku, da dobite zdravilo tudi za to...

daka -> RE: Prosim kakšen nasvet! (12.9.2010 18:02:01)

Najlepša hvala Pelin.Lp

Hope2 -> RE: Prosim kakšen nasvet! (12.9.2010 18:14:43)

IZVIRNO SPOROČILO: pelin

Po moje ima deklica glivično vnetje, ki je pri odraslih ženskah precej pogosto...med drugimi težavami ga lahko povzročijo tudi antibiotiki....bo treba  najverjetneje k zdravniku, da dobite zdravilo tudi za to...

Res je in drugič ob jemanju antibiotika vključite probiotike, povečaš ji lahko  LCA jogurte ali pa kak linex. Tudi zdaj ko ima glivično vnetje, lahko kak lca jogurt poje več, zmanjša naj količino sladkorja, belega kruha, sladkarij....

kristinaj -> RE: Prosim kakšen nasvet! (13.9.2010 8:57:06)

poskusi ji s canestenom mazat...

daka -> RE: Prosim kakšen nasvet! (13.9.2010 17:16:31)

Lepa hvala vsem za kakršenkoli nasvet!!Bova poskusile vse,samo,da bi ta težava hitro minila.Lp

cukrček11 -> RE: Prosim kakšen nasvet! (16.9.2010 15:18:43)

Pzdravljena!
Mogoče bi se morala malce pogovoriti s svojo hčerko glede teh stvari, punčka je  le v takih letih, da spoznava samo sebe, če se že ni. Mogoče se pogovorita mal o higieni, pa da ne bo zamere mislim da veste o čem govorim.

Stran: [1]