Tenerife (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

Pupa1 -> Tenerife (11.9.2010 11:17:23)

Živ!

Ima katera kakšen nasvet s prve roke, kateri hotel je primeren za družine z majhnimi otroci (1,5 in 3,5 leta), pa v katerem kraju se sploh nastaniti... V bistvu gremo sploh prvič na Tenerife in še nimam še nobenih info. Naslednji teden se grem na agencijo pozanimati, zaenkrat pa me zanimajo vaše izkušnje, mnenja... aja, pa hotel mora imeti vsaj 4*.
Hvala vsem

tinica -> RE: Tenerife (12.9.2010 18:36:05)

mi smo bili v tem http://www.booking.com/hotel/es/adeje/costa-adeje-gran.html?aid=335206;label=costa-adeje-gran-Fr6zmfgD7fxdX5p8oyA_aAS5843985825;sid=031f2e30caba1f2de78bc47f17621363 in smo bili full zadovoljni. Imeli pa smo samo zajtrk, smo raje hodili ven jest kjer je hrana veliko bolj okusna.

MAJLANA -> RE: Tenerife (14.9.2010 13:03:00)

Živjo,

tudi mi razmišljamo o dopustu nekje na Knarskih otokih v začetku novembra z 1,5, letnim otročkom. Če ima kdo izkušnje in kakšen predlog za hotel ali ve za ugodno ponudbo, se v naprej zahvaljujem.

*tajda* -> RE: Tenerife (26.9.2010 16:21:15)

Mi smo bili lani septembra s še ne 2 letnikom v hotelu Riu Buena Vista v kraju Playa paraiso.Imeli ALL, hrana in ponudba odlični,hotel je imel 4*.Obvezno je zarentat avto,ker otok ogromno ponuja.Odsvetuje pa Las Americas,ker je skomercializiran do konca.

barni -> RE: Tenerife (8.10.2010 7:32:04)

Jaz priporočam bolj severni del otoka. Ker je jug totalno ampak res totalno skomercializiran. VEčina agencij ponuja jug, valda, tam je največ hotelov, v bistvu so en tik zraven drugega.

Sever je sicer tudi poseljen, samo je drugo vzdušje, več je domačinov in njihovih stanovanj...ma meni je Tenerife zakon. REs imaš tam toliko stvari...seveda največ lahko vidiš, če si sam. Pa tudi če imaš otroke s seboj in se malo organiziraš lahko vidiš veliko.

Jaz bi vzela apartma, samo ti ne znam svtovati katerega tudi sama bom imela kmalu isti problem :)

Meni je zoprno edino, ker ni povezave iz LJ.

Drugače imaš pa tukaj ful napisanega o tem otoku...
http://www.lastminute.si/forumo/viewtopic.php?t=3504&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=teneriffe

Stran: [1]