Je ali ni? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

hani bani -> Je ali ni? (10.9.2010 19:18:51)

Spet sm tle...neučakana....prejšnji mesec je spet prišla nezaželena.[sm=hudicek1.gif] Danes pa imam še eno uprašanje....ampak prosim ne mi rečt da naj počakam do naslednje[sm=hudicek1.gif] naj mi katera pove ali je možno po teh znakih predvidevat da sem ali da nisem noseča? v spodnjem delu trebuha imam občutek tiščanja ampak je zelo podoben tiščanju na vodo...ali pa ob prehlajenem mehurju. prsa mi sicer ne delujejo čvrsta ampak bradavice me pa ob rahlem dotiku skelijo...pekoč občutek...in takoj skočijo pokonc kar pri meni ni v navadi ( še med sexom se mi dostikrat ne napnejo )...v levem jajčniku pa me tud mal špikne usake tolko( oziroma čutim neko napetost)...temperatura okrog 37 ...ti občutki so se začel pojavlat 8.10[sm=hudicek1.gif] sem dobila 24.9 alora je bila ovulacija od 7.10-9.10(tam nekje) bila sva pridna in sva ta teden kar pošteno delala(ampak z užitkom brez razmišljanja). ...punce rabm odgovor [sm=zmeden.gif]

Anonimen -> RE: JE ALI NI? (10.9.2010 19:21:43)

Ni mogoče.

hani bani -> RE: JE ALI NI? (10.9.2010 19:28:53)

a lahk kej več razlage kot samo "ni mogoče" [sm=smiley13.gif]

Anonimen -> RE: JE ALI NI? (10.9.2010 19:31:24)

Ne, nisem zdravnik. Pa še ta te mora pogledat za pravo diagnozo.

Pišuka no, kako boš imela otroka, če si že zdaj tako nestrpna [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/img]. Saj bo, nič ti ne bo ušlo.

Anonimen -> RE: JE ALI NI? (10.9.2010 19:37:33)

ni mogoče. telo ne proizvaja (dovolj) nosečniškega hormona, ki povzroča naštete znake. kar ti čutiš je v bistvu t.i. histerična nosečnost (zaradi hude želje in nestrpnost telo mimkira simptome nosečnosti, poleg tega pa še ti videvaš zadeve ki jih ni oz. se dogajajo vsak mesec pa sploh nisi pozorna nanje). SPROSTI SE!!!!!

hani bani -> RE: JE ALI NI? (10.9.2010 19:46:42)

hm...ja tkole je...histerijo sm zganjala prve 3 mesce k ni blo nič...pa z mojim sva delala na vsake 2 dni pa usi tisti ovul testi k sm jih nardila bi že skor lahk uredu špežo nakupla za ta dnar...pol sm pa rekla veš kaj dragi kr bo bo...tko da sm ubistvu nekako odmislna vse skupi ker vem da to ni dobro. ampak vsi tisti namišljeni znaki k sm jih mela u preteklosti ( celo jutranje slabosti) so zdaj drugačni zato vas prow umirjeno sprašujem! moj je reku naj test nardim pa sm mu rekla da ga ne bom da bom kr lepo do [sm=hudicek1.gif] počakala...in bom res ker je brez veze histerijo zganjat pač bo ko bo!

Taddy78 -> RE: JE ALI NI? (11.9.2010 9:57:51)

Glede na datum, bi se lahko reklo, da so to znaki ovulacije in ne nosečnosti. Pol meseca po zadnji M pa res ne moreš biti noseča, oz. imeti znakov nosečnosti.

branka81 -> RE: JE ALI NI? (11.9.2010 11:46:27)

tis is ista kot sem bila jz,tok sm si želela zanosit,da se mi je vedno zdel,da imam vse znake nosečnosti hehe....no po enmu mesecu,ko sva bila z atijem pridna,pa sm že zanosila jupiiiiiiiiiiiii,madonca nama je tok hitr ratal,je ata tok plodn heehe....zdej sva srečna starša 6 mes. princeske...

vidva le pridno trenirajta,ko boš zanosila,boš že vedla...želim vama veliko sreče[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]

HANYBANY -> RE: JE ALI NI? (12.9.2010 10:42:19)

si mi ukradla nick a? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

mislim da je prehitro za govorit ali si noseča ali ne, pa tudi se strinjam s prej napisanim, morda je to znak ovulacije.

Zamima -> RE: Je ali ni? (12.9.2010 17:26:07)

IZVIRNO SPOROČILO: hani bani

ti občutki so se začel pojavlat 8.10[sm=hudicek1.gif] sem dobila 24.9 alora je bila ovulacija od 7.10-9.10(tam nekje) bila sva pridna in sva ta teden kar pošteno delala(ampak z užitkom brez razmišljanja). ...punce rabm odgovor [sm=zmeden.gif]

8.10 in 24.9, pa 7.10 - 9.10 to so datumi??

Danes smo šele 12.9 [sm=zmeden2.gif]

hani bani -> RE: JE ALI NI? (12.9.2010 20:57:20)

lejo še ena hani bani [sm=jezicek.gif] dragi mi tkole prav zato sm pa ta nik dala gor :) sorči nism hotla [sm=smiley36.gif]

hani bani -> RE: Je ali ni? (12.9.2010 21:04:07)

24.9 sem dobila [sm=hudicek1.gif] alora naj bi bla O nekje od 7.10-9.10.......8.10.pa so se mi ti znaki začel pojavlat a je možn da bi bla O že pred 7.10? do sedaj sem O občutila le kot rahlo špikanje v levem jajčniku in to samo par urc..

Stran: [1]