porodnišnica Trbovlje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

lena5 -> porodnišnica Trbovlje (10.9.2010 19:06:06)

Zanimajo me izkušnje s porodnišnico Trbovlje... Hvala

Kimmi -> RE: porodnišnica Trbovlje (10.9.2010 21:40:25)

Moje so zelo pozitivne :). Že sama prednost mi je, da ni ravno velike gužve, poleg tega imaš vse za higieno (vložke, brisače, mrežaste hlačke) vedno na voljo in neomejeno. In tudi večina sester je zelo ustrežljivih...

čivčiv -> RE: porodnišnica Trbovlje (11.9.2010 6:32:26)

Tudi jaz sem zelo zadovoljna s trboveljsko porodnišnico. Tam si človek in se ti pri porodu res posvetijo-meni so se-obakrat. Vsega imaš dovolj od vložkov, brisač, pižam,... Nazadnje, ko sem bila smo morale edino na mrežaste hlačke paziti/šparati. Hrano lahko dobiš kolikohočeš in če ostane kaj kruha, sadja,...lahko dobiš še kasneje. Osebje sami plusi, predvsem večina sester. Za babice pa lahko napišem same superlative.
Če bom še kdaj zanosila in rodila grem v Trbovlje.

eva1 -> RE: porodnišnica Trbovlje (11.9.2010 8:50:13)

Jaz sem 2x rodila v Trbovljah(1x cr 1x naravni porod)...vedno je bilo vse ok..res same pozitivne stvari lahko napišem, kot moje predhodnice...z eno besedo super(babce, sestre...)..1x rodila v LJ, in lahko rečem, da je bilo v Trbovljah veliko več pomoči od babice, pa tudi kasneje pri dojenju, preoblačenju...čeprav jaz sem tretjič rodila v LJ, tako da sem vse že vedela, cimra pa je bila prvorodka, pa sem ji jst pomagala, ker ji je sestra rekla, da zdej bi pa že lahko sama rihtala otroka(a ona reva na koncu z živci..,) drugače pa tudi LJ ok...

Stran: [1]