Vprašanje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Čiračara -> Vprašanje (28.7.2005 9:27:00)

Kakšen moderček za dojenje ste si kupile in kje? Nimam pojma kje naj ga iščem :zmeden:...kakšnega mi priporočate punce?
Pa še nekaj:Kam ste spakirale oblekce za novorojenčka za iz porodnišnice? Kakšen mali nahrbtnik?:zmeden2:
LP in hvala:rozica:

darjatimci -> Vprašanje (28.7.2005 9:41:58)

Ti se pa kar pripravljaš za na pot v RIM,pridna mami,jaz sem modrčke za dojenje kupovala v Mullerju so bombažni se perejo v stroju jaz sem bila z njimi zadovoljna pa še poceni so,ti nisi iz LJ ne vem kje imaš kaj pametnega v vašem koncu so pa dragi ti modrčki.Stvari sem pa spakirala za dojenčka v eno manjšo potovalko,zase pa v nahrbtnik,veselo pakiranje ti želim.:sloncek:

tina104 -> Vprašanje (28.7.2005 10:17:46)

Jaz sem si kupila tudi v Mullerju, je poceni (2200sit), pa se mi zdi čisto enak kot en, ki sem ga gledala od Lisce, ap je bil enkrat dražji. Je pa res, da so ti samo beli.

Jaz bom dala stvari zaenkrat kar v vrečko, potem pa v nahrbtnik (en čisto navaden).

Anonimen -> Vprašanje (28.7.2005 10:24:15)

Oblekice za novorojenčka daš v vrečko in v lupinico, ki jo bo pozneje prinesel očka oz. kdorkoli že, ki bo prišel po vaju.

Talči -> Vprašanje (28.7.2005 10:25:51)

Modrček sem si kupila v H&M za 1.990,00 in se mi zdi o.k., čeprav ga še ne uporabljam.
Stvari za iz porodnišnice sem spakirala v Nivea nahrbtnik - za :duda:. Jaz pa bom verjetno oblekla iz porodnišnice kar to, v čemer bom prišla tja. V torbi za v porodnišnico sem si tako pripravila še svoje sp.hlačke, če pa si premislim, pa se bo moj :love: že kako znašel v moji omari.
LP
Talči

SaaS -> Vprašanje (28.7.2005 10:32:08)

Jaz uporabljam modrčke iz Mullerja. Najceneje, pa še zelo v redu. Edini problem je ker ga ne moreš probat v trgovini. Enega sem si kupila v Arielu, še enkrat dražji od tistega iz Mullerja, pa mi ni tako všeč. Težje ga odpenjaš in zapenjaš z eno roko, saj v drugi držiš lakotnika.

Sally -> Vprašanje (28.7.2005 17:32:23)

A ste si kupile kaksno stevilko vecji modrcek kot ga imate sicer (sedaj v nosecnosti)? Ko sem govorila z mamo mi je namrec rekla, da se po porodu, ko dojis prsi se povecajo, pa ne vem, ali to drzi, ali pa je morda pozabila, ko je ze toliko casa minilo od njene zadnje nosecnosti... :zmeden:

darjatimci -> Vprašanje (29.7.2005 8:10:55)

Obvezno eno št. večjega,ali še več odvisno od dojk.

Stran: [1]