tinkatonka
|
Hej punce! Evo pogreb za nami...bilo seveda zelo žalostno a lep sloves. Moj ata je bil lovec in je bil lovski pogreb. Pa lepi govori so bili...lovski, borčevski in tudi družinski, ki ga je imel moj brat. Anej se je super držal. Vrgel notr slikico in rožico, potem pa stekel k babici v objem in se tam pošteno zjokal, pa potem se je zjokal še ko sta šla z možem do avta po koncu pogreba. Smo skoraj zmrznili tam. No zdaj je za nami...jaz pa še vedno ne dojamem, da ga ni. nekako tako kot ti Almera ko si napisala, da ti pogreb ni pomenil zaključka...nekako ne morem verjeti oz.dojeti. Je bil namreč zelo zelo pomembna oseba v mojem življenju. NiNiBo....srečno pot domov in da se bo Neo dobro držal. t.z...kako se pa ti zdi da je lačen, a je jokav, znerviran?? Mu je drugo AM kaj bolj odgovarjalo? Upam, da vama dojenje spet steče nazaj oz. da F. sprejme AM in da se bo hitro pozdravil. Soncica....ja tile dogodivscine in nevedenje vzg. so pa pod kritiko, če mene vprašaš. Sej je res, da vzgojiteljice ne morejo videti vsakega padca, ampak krvav obris v rokavu, najbrž je B. tud kaj pojamral, da ga boli, če je že tekla kri, pa da ona nič ne ve...hmmm....Upam,da se bo to koncalo in da ne bo vec takih nezgod. krcki....tud pri nas ga se zvija sem ter tja pa je star ze 3 mesece in pol. rizeva kasica....po navodilu P, ker pac poliva tudi ponoci in je treba potem se ponoci preoblacit, pa ga s tem samo zbrihtamo, smo za vecerni obrok uvedli rizevo "kasico"...no to pomeni, da dam v 150ml mleka 5 meric mleka in eno merico rizolinota. Danes je pojedel polno flaso (160 ml), me zanima ce bo kaj vec spal in res kaj manj bruhal. razvoj...Jakob je čist divji. Na trebuh se obrača v postelji, na previjalni, na tleh, da o tem, da se v polležečem položaju v naročju ali ležalniku skuša vsedt in dela trebušnjake sploh ne govorim. Mi gre to prekleto na živce da prehiteva, ker ga kr vidim, kako se zateguje v ramenih, ampak Anej je bil isti in očitno bo tudi Jakob "prehiter" v teh stvareh. Vsi bolančki hitro se pozdravite No drugače smo kr OK. Anej je presrečen, da je na počitnicah in da ni treba v vrtec in se imamo prav lepo skupaj. Čez dan sem sicer tako in tako sama z njima, ker mož dela in ne bo nič frej pred prazniki, ampak mi ni problem, ker se res lepo poštimamo. No toliko za danes od mene. Tale forum je prav fajn zadeva, da ne premišljujem skoz samo o žalostnih stvareh in da se malo zamotim. Zdaj grem pa še mal na kavč TV pogledat, pol pa spat...jutr pa poročam, kako smo spali glede na veliko količino riževe kašice, ki jo je zmazal. Lahko noč, Tina
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 28.12.2010 20:50:00 >