|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
14.12.2010 10:55:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3501
   [Brisano sporočilo]
14.12.2010 10:58:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3502
   RE: Septembrke 2010
14.12.2010 11:08:13   
kajča
no meni pa zaradi mraza ne užge avtouser posted image user posted image , najbrž zmrznil disel, če se čez pol ure ne odtaja, me žal ne bo.

Neposredna povezava do sporočila: 3503
14.12.2010 11:27:02   
katrinka
zdele ste pa ze na kavici a ne...sporocte kako ste se mele cvekeuser posted image

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
14.12.2010 10:36:01   
benika
Zdej že vse vesele odvijajo novoletna darilauser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
14.12.2010 10:46:54   
tannya
Ja, jaz sem se tudi veselila...paje šlo vse narobe.Sem prosila Tinko, da me opraviči na srečanju. Živa je bila celo noč pokonci, zgleda fajn prehlad, jaz pa kašljam še bolj kot včerajuser posted image . Tako, da čepiva doma in upava na boljše čase. V četrtek imava cepljenje in verjetno bo tudi to odpadlo.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
14.12.2010 10:52:26   
kajča
no midve sva ostale doma, benika kako je z Manjo?

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
14.12.2010 11:06:34   
nenka7
danes je reees lepo, ampak samo od znotraj na ven, iz toplega zavetja dnevne sobice user posted image tako da midva tudi nisva rinila v tole zmrzal, bo že še priložnost, da katero od vas še spoznam. upam pa vseeno, da so kolosej ogreli in da so se tudi štajerke pripeljale v ljubljano. a je katera kaj pofotkala??

mi smo v redu, malega čuvam, da se mi ne prehladi, komaj čakam da jutri pičiva proti večeru na gorenjsko, ker prej imamo še novoletno zabavo s sodelovci in jih bom šla malo pogledat. potem pa malo v varstvo moje mami, ki komaj čaka user posted image

29. 9. 2010 nama je spremenil življenje najin bučko Blaž

23. 11.2011 se je naši družini pridružil Tevž

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
14.12.2010 11:35:13   
benika
Tannyauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kr priznaj, da si ostala doma zaradi likerčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ga dobiš na prvi kavici, ko se srečamouser posted image

Kajča, je vas tudi kej ujelo? Upam, da ste zdravi.

Manja...jah, kaj naj rečem. Včeraj popoldne je dobila kisik, infuzijo so ji pa odklopili, vendar so ji jo zjutraj priklopili nazaj.Poleg vsega ima sedaj vnet še uček. Ima potrjen RSV in posledično tega bronhiolitis. Je pa danes za malenkost boljše volje kot včeraj, pa tudi poje malce več. Vročine pa HB zaenkrat nima več (vsaj nekaj).

Je predlagala zdravnica, da naj vzamem oba fanta ven iz vrtca. Mogoče ne bi bilo narobe, ampak da sedaj vzamem Benija zadnje leto pred šolo ven...a a, no go. Tudi Jakob je začel v vrtcu napredovati tako govorno kot socialno in če ga sedaj vzamem ve bo šlo le vse nazaj...a a no, go. Bomo Manjo pač malce bolj pomerkali. Žal je tako, ko imaš enkrat več otrokuser posted image

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
14.12.2010 12:18:14   
kajča
benika midve sva doma, ker nama ne vžge avtouser posted image

Uboga Manja, upam, da se čimprej pozdravi in odstavi od kisika in infuzije. Tudi nama so na Jesenicah rekli, da naj vzamemo otroka iz vrtca, pa ne bom, ker v vrtcu uživata, jaz pa tudi doma sama z Bino. Prejšnjo porodniško sem imela oba doma, pa smo se bolj prilagajali starejšemu, kot dojenčku, pa ravnotako smo fasali rotavirus. Če se bodo bronhiolitisi ponavljali bomo pa ponovno premislili.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
14.12.2010 12:38:48   
Anonimen
joj vsem bolančkom želim čimprejšnje okrevanje in  user posted image  mamicam!

kaj je pa naš mali princ naglumil? bradavice imam zaradi res pogostega dojenja zadnje par dni popolnoma razpokane (zgleda da imamo spet poskok v rasti in kar naprej je) in sem mu že predvčerajšnjim dala zvečer AM pa si potem stisnila mleko, včeraj sem si ga pa prej stisnila (sem dobila samo 80ml) in potem ponudila AM. no, že predvčerajšnjim se je kremžil ampak je le zagrabil flašo (zgleda da je bil dovolj lačen), ampak je čez eno uro zahteval še zizo, sem domnevala da zaradi crtljanja ampak zgleda, da je pojedel samo toliko AM, da ni bil več sestradan... včeraj pa sem mu prvo dala svoje mleko po flaški potem pa sem mu ponudila še AM (sem prav videla, da bi še jedel). ampak F. je zagnal taaaaaakšno histerijo, da dol padeš! se je odločil, da on pa tega nagnusnega mleka že ne bo pil... potem ga je še šraufalo in okoli 23:00 se je končno pokakal, ga previjema, ga itak podojim in mali je prvič po dolgem času zaspal šele ob 23:30. pa ko vedno spi najkasneje ob 22:00, ponavadi med 21:00 in 21:30.

(odgovor članu kajča)
  Neposredna povezava do sporočila: 3511
14.12.2010 14:09:27   
katrinka
benika - mislim da prav ravnas in mas fanta v vrtcu - virusi so pa vsepovsod - na embalazi v trgovini itd tko da se jih zal ne mormo losat,je res da je v vrtcu tega velik a tko k pravis -bolj se bo na pupo pomerkaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
14.12.2010 15:04:08   
benika
Alo kofetarce, kje ste??? Samo zaradi vašega poročila visim na netuuser posted image Kaj ste dobile, kaj ste podarile, je bila obdarovanka vesela? Jih je v Koloseju kap trofnila? So Štajerke prišle? GOVORTE BEJBE, GOVORTE!!!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
14.12.2010 15:20:23   
tannya

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Alo kofetarce, kje ste??? Samo zaradi vašega poročila visim na netuuser posted image Kaj ste dobile, kaj ste podarile, je bila obdarovanka vesela? Jih je v Koloseju kap trofnila? So Štajerke prišle? GOVORTE BEJBE, GOVORTE!!!

Jaz sem tudi radovednauser posted image . Moj otrok zgleda bolje kot zjutrajuser posted image . Je možno, da je bila samo nenaspana, ker ponoči nič ni spala?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
14.12.2010 15:44:31   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Jaz sem tudi radovednauser posted image . Moj otrok zgleda bolje kot zjutrajuser posted image . Je možno, da je bila samo nenaspana, ker ponoči nič ni spala?

Čist možno. Mene pridi pogledat zjutri, sem ko zombi. Sej pol je bolš, ko se najem in še eno kitico odsmrčim, ampak zjutri me pa ni za spoznat.

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
14.12.2010 15:48:26   
Izabelina

Alo kofetarce, kje ste??? Samo zaradi vašega poročila visim na netuuser posted image Kaj ste dobile, kaj ste podarile, je bila obdarovanka vesela? Jih je v Koloseju kap trofnila? So Štajerke prišle? GOVORTE BEJBE, GOVORTE!!!/quote]

nooo??? mene tut zanima!!!user posted image

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 14.12.2010 15:49:08 >

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
14.12.2010 15:52:40   
kajča
Kaj je zdaj to?Jaz tudi že cel dan čakam na poročilo.

< Sporočilo je popravil kajča -- 14.12.2010 15:53:05 >

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
14.12.2010 15:58:29   
benika
A veste kaj punce, tale ignorantski odnos naših kofetkaric je pa tu mač user posted image . Se bomo me dobile enkrat pred novim letom v KR, se obdarovale, pa nič jim ne bomo povedale user posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 14.12.2010 16:00:21 >

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
14.12.2010 16:04:18   
katrinka
kaj pa ce se vedn cvekajouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
14.12.2010 16:25:38   
kajča
men je tud tu mač user posted image , za KR pa veljauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
   [Brisano sporočilo]
14.12.2010 16:54:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kajča)
  Neposredna povezava do sporočila: 3521
14.12.2010 17:07:15   
Katalenca
Almera, si me prehitela :)

Luštno bilo danes, vreme idealno za na pot, edino malo mrzlo in bravo za štajerke user posted image , da so šle na pot!!
Darila so bila luštna, škoda edino lenca, da se nisem predlagala, da bi kaj spekle in potem bi imele degustacijo user posted image

Zagotovo si bom še kdaj avto rezervirala in se pripeljala v Lj,
sicer smo vas pa pogrešale, sploh pa benika, da bi tvoj liker okušale :) pa čimprej se pozdravite, upam da je Manja že bolje, lahko pa ponovimo srečanje v Kr drug torek user posted image  , sem takoj za

Davidu ima pa spet vneto oko in sem mu res našpricala v oba svoje mleko in archie, kaj predlagaš, pri vsakem dojenju?

Vidim pa da otročički rastejo, da nima samo naš takega podbradka :) in že lepo zalite bedrce, edino lilchy123 je svojo bolančico morala doma pustit, držim pesti, da bo kmalu popolnoma zdrava.

< Sporočilo je popravil Katalenca -- 14.12.2010 17:08:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 3522
14.12.2010 17:11:42   
benika
user posted image Almera. Hvala za poročilo, za dobre misli, želje....Lepo, da ste uživale, smo vam vse krepko fouš. Drug teden pa se dobimo v KR, a ne? V torek, 21. ob 10.30? Dam za rundo. Mal moram bit optimista, itak pa Manji danes že cel dan trobim, da morava najkasneje do petka it domov, ker imamo drug vikend rezervirane topliceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3523
14.12.2010 17:15:36   
benika
Vidim pa da otročički rastejo, da nima samo naš takega podbradka :) in že lepo zalite bedrce, edino lilchy123 je svojo bolančico morala doma pustit, držim pesti, da bo kmalu popolnoma zdrava.

Naša ma taka lička ko hrček. So njena mala ustka samo ena črta ne sredi žoge.

Lillchy, kaj pa je s tamalčko? Nič hujšega, a ne da ne? Pošiljam kup

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
14.12.2010 17:26:35   
kajča
no končno poročilouser posted image user posted image user posted image , moj avto je že odpeljal mehanik, je zmrnil dieseluser posted image user posted image user posted image , res mi je fuuuuuuuuuuuul žal, da nisem bila z vami, lepo da ste se dobro imeleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?