|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
30.9.2010 15:17:57   
bambinca
Tinkatonka nič ne dodajam in tudi moram rečt, da vleče lepo; prvi teden je zelo slabo pridobivala na teži, zdaj zadnji teden pa približno 30 na dan, ampak naša frajla kaka vsakič ko je...

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 301
30.9.2010 15:24:13   
Izabelina
bogve kaj se je zgodilo z božičkouser posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 302
30.9.2010 15:26:27   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

bogve kaj se je zgodilo z božičkouser posted image

rodila je cca. 10 dni nazaj punco. Je napisala na FB. Na forum se pa res ne javlja vec user posted image

Nasa punca tudi pocaaaaasi pridobiva na tezi. Porodno je ravno danes presegla... v 14 dneh... je pa se vedno lenivcek kar se tice dojenja in kar se tice spanja. vecino dneva prespi ali pa je budna in lepo pridna v svoji posteljici user posted image kar naj bo se naprej tako pridna!!

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 303
   [Brisano sporočilo]
30.9.2010 15:38:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 304
30.9.2010 16:08:26   
lillchy123
končno je shrani.si ugotovil, da se le nahajam v Sloveniji

moja mala princeska Naja user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 30.9.2010 16:10:05 >

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 305
30.9.2010 16:16:49   
Lenca78
Božička je rodila 2 dni za mano se mi zdi, un dan k sem pršla iz intenzivne na navadn oddelek sva ble cimre, ma punčko user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 306
30.9.2010 16:18:54   
cvetličarka
Punce pozdravljene,

Zanima me, če katera uporablja kremo mustela proti strijam ali katerokoli drugo kremo, ki pomaga?
Katero mleko svetujete, da naj kupim na zalogo, če slučajno pri meni zmanka?

lp

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 307
30.9.2010 17:26:45   
Natalija28
Eno vprašanje: a dajate user posted image  spat na trebušček? Naš na trebušku zaspi v trenutku. Pa me tašča s5 guši!!! Zanimajo me vaša mnenja o tem?

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 308
30.9.2010 17:28:45   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

seznam - a lahko tista, ki ga ureja (archie, katrinka), pri meni popravi, Jakob je rojen 24.9. in ne 25.9. user posted image

ta datum je men tko všeč....midva sva se poročila na ta dan, pa moja mami ima RD na ta dan, pa prijatelj...sami fejst dogodki in ljudje rojeni na ta dan.user posted image Jakob bo zihr ful fejst!

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 309
30.9.2010 17:30:07   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

Eno vprašanje: a dajate user posted image  spat na trebušček? Naš na trebušku zaspi v trenutku. Pa me tašča s5 guši!!! Zanimajo me vaša mnenja o tem?

Jakoba še ne, ampak Anej je pa spal od 1.meseca dalje na trebuščku. Je imel ful krčev in mu je zelo pasalo na trebuhu spat, še zdaj spi samo na trebuhu.

p.s. medtem ko tole pišem imam sina za svojim hrbtom, ki mi dela frizuro...auchhhhh, pol las mi je že izpuliluser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 30.9.2010 17:31:27 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 310
30.9.2010 17:43:50   
Klemcy

Sem sama že razmišljala o tem ali ja ali ne, pa me je nekako strah jo dat na trebušček spat, čeprav po moje ne bi smelo bit težav. Na hrbtu jo pa pustim samo, če sem jaz zraven, drugače pa obvezno samo na bok, da ne bi blo kaj narobe.

Neposredna povezava do sporočila: 311
30.9.2010 18:22:04   
Lenca78
Punce a je kakšna že sprobala http://www.coliprev.si/ ? Dons mi jih je mama prnesla iz lekarne ji bom probala pa da vidmo ker je blo res hudo včeraj.

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 312
30.9.2010 18:43:23   
tannya
Dober večer,

sporočam, da je bilo na čveku luštno in da smo sedele več kot dve uri...pač čvekeuser posted image user posted image . Upam, da se naslednjič dobimo že v večjem številu. Še sreča,da je prišla Lumpa s sinkom, ker sicer bi bile same punce....potem pa bi jutr spet ful deževalouser posted image .

Sicer pa pri nas vse ok, le spanja mi manjkauser posted image ....pa tale večerni jok je naporen.

Lilchy: ful lepa slikca tvoje princeske, je luštna za pojest.

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 313
30.9.2010 18:45:26   
tejči28

Jaz imamčez dan Nadjo skozi na trebuščku,ker ji tak ful paše in dolgo spi.Ima pa močno glavico in jo sama premika levo in desno,gledam pa,da ima skozi nosek zunaj,da lahko diha.Mene tašča tudi sekira,češ da se bo zadušila,pa se ne dam,ker vem kaj ji paše.Jo pa pol non stop gleda pa posluša,če še diha.Krče pa imamo po vsakem obroku,kapljice pa ne pomagajo.Ne vem kaj je krivo? Prehrana?

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

Neposredna povezava do sporočila: 314
30.9.2010 19:01:47   
malecka_mateja
jaz g adajem spat čez dan skoz na trebuh s tem da večkrat preverim da imanosek ven. ponoči pa ga ne upam dat še. moj krče najboj na trebuhu preživi. in danes cel dan že preklevam d3 kapljice naj si jih vtaknejo nekam.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 315
30.9.2010 19:18:36   
Natalija28
Hvala punce za svoje izkušnje. Itak sem rekla, da ne bom dovolila tašči, da me zasekira, ampak ji tu pa tam uspe. Samo njena skrb ni, da bi se lahko zadušil (verjetno še ni utegnila na to pomislit user posted image ), ampak da ga bodo rokice bolele, ker jih ima tak pred sabo.user posted image

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 316
30.9.2010 19:29:15   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Dober večer,

sporočam, da je bilo na čveku luštno in da smo sedele več kot dve uri...pač čvekeuser posted image user posted image . Upam, da se naslednjič dobimo že v večjem številu. Še sreča,da je prišla Lumpa s sinkom, ker sicer bi bile same punce....potem pa bi jutr spet ful deževalouser posted image .

sej bo deževalo, a nisi vidla napovediuser posted image ...bom mogla drugič še jaz pridt s svojim falotkom..očitno je bil samo en fant danes premalouser posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 317
30.9.2010 21:02:50   
archie
midva je ne dajeva na trebuh lezat, ker ji to fuuul ne pase. tudi ne pase lezat na trebuhu na mojem trebuhu. mi vedno zaspi na boku. 

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 318
30.9.2010 22:21:22   
archie
se tu sporocim:

pa imamo novega septembrcka!!

NiNiBo sporoca:

Danes je dan najinih sanj! Danes sva postala mami in papi najinemu sinu z imenom Neo Svit, 3240 g in 53 cm. In kaj pravi Neo, mami in papiju se ocke tako zelo svetijo vsakic ko ju pogledam, mislim, da sta cisto zaljubljena vame!

Iskrene cestitke NiNibo!!!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 319
30.9.2010 22:21:58   
lillchy123
čer user posted image

sej berem vas redno, pisanje pa.. al ni časa al je pa težko sam z eno roko ( k je frajlica v drugi user posted image )

skratka mi se mamo čist luštn, ta mala je pridna, edino malo jo krčki dajejo, raste ful.. ja ap sej ni čudno, če skoz papca. je ko mala gosenčka user posted image user posted image user posted image v torek imamo prvi pregled in me prav zanima kok je zrastla
jst sem pa zvečer čist sesuta. me malo matra nočno zbujanje in zgodnje vstajajnje. sej bo, še par let, pa bom navajenauser posted image

cvetličarka- v dm-ju imajo paketke za en obrok. jaz jih imam nekaj doma, če bi kdaj na hitro potrebovala

kavica- joj, sem vam kar mal fouš za čvek, ampak našo še mal pazimo.. mora met vsaj 3 kg za kofetkanja in šopinge...saj bomo kmalu tam user posted image user posted image user posted image

spanje na trebuščku- tako spi samo na mojem trebuščku, v posteljci jo pa ne upam pustit, čeprav zmore glavico dvignit in obrnit.

krčki- tud mi jih imamo, ampak zaenkrat še niso tisti ta hudi.

cepljenje- za rotavirus jo bom jaz zelo verjetno cepila (bo v vrtcu, ima še bratca in dve polsestrici, pa dve sestrični s katerima bo vsakodnevno v stiku- se pravi 3 različne ustanove, 6 različnih skupin, pa veliko smo v gostilni in lahko kaj stakne od gostov), poleg tega še za klopni meningitis in vsa redna cepljenja z izjemo cepljenja pri enem letu- za ošpice, mumps... ta je tisti, ki mi je najbolj grozen, tko da bom še vidla, kaj bo rekla zdravnica...

nič, smo se odločili, da kopanje danes preskočimo, ker je mala zelo težko zaspala in jo bomo zdaj pustili. jo bom zjutraj umila, jaz pa šibam spat.. se nikakor ne morem navadit naa nočno vstajanje...

nočko vsem

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 320
30.9.2010 22:26:36   
lillchy123
haha , se ravn oše hotla vprašat, kam je ušla ninibo user posted image

pa sta le dočakala vajin mali zaklad!user posted image user posted image   iskrene čestitke, in veliko veliko ljubezni

danes bi moral biti tudi moj dan D, tako pa bomo drug teden stari že cel mesec!!user posted image

< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 30.9.2010 22:31:18 >

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 321
30.9.2010 23:14:37   
mery15031981
hej samo en dan me ni pa mam 3 strani za prebrat,preidne ste punceuser posted image ,meni primojih dveh to ne uspeva tako da vas komaj mal preberem

AD3-tako kot je napisala maca29,jih tudijaz Lovru nisem dajala jih po vsej verjetnosti tudi Tjaši ne bom ,ker se mi zdi škoda da je otrok popolnoma brez krčev in jih dobi potem ko začne dobivat,pa tudi res je datudi  brez kapljic otrok ok . . imamopa itak vsako svoje manenje o tem
mala-HVALA ZA ČESTITKE ja res je majhen svet jauser posted image in res škoda da nisva bile v istem "štuku" po porodu.
Tko kot si napisala ,našadva sta tko trpela da sta non stop dežurala na čik pavzi pred porodnišnico,mislim pa da sta bila danes celo nekaj na vezi.Ste pa pridi da greste ževen,mi še nismo šli nič čeprav verjetno glede na vreme nebi blonič narobe.
Klemcy-tudi jaz sem imeal pri Lovru banjico kar na mizi v jedilnici.sedaj pa jo bom imela isto
rotavirus-je ne bom dala cepit
maca29-prvič slišim za mleko Baby love,to ga verjetno kupiš v mullerju ane(kakšna pa je cena??

lillchy123user posted image user posted image ooo kok je lepa tale tvoja princeska!!!!user posted image user posted image

NiNiBo-čestitke zauser posted image . . zakaterega sta izbrala zelo lepo ime.No vdiš pa si le dočakala,sedaj pa se lepo cartajte in uživajte čar družineuser posted image user posted image

V mesecuseptembru pricakujeva najinega drugega malčka!
Doma imava že enega prekrasnega sinčka Lovrota:)

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 322
30.9.2010 23:18:43   
mery15031981

[quote]IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78

Punce a je kakšna že sprobala http://www.coliprev.si/ ? Dons mi jih je mama prnesla iz lekarne ji bom probala pa da vidmo ker je blo res hudo včeraj.
[/quote]

jst jih še nisem sprobala ker prisegam na kapljice proti krčem od Lekarne deteljica iz tržiča

V mesecuseptembru pricakujeva najinega drugega malčka!
Doma imava že enega prekrasnega sinčka Lovrota:)

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 323
1.10.2010 7:12:07   
tinkatonka
NiNiBo....yupppiiii pa si le dočakala vajinega princa! ČESTITKE!!! Lepo se crklajte in navajajte drug na drugega!user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 324
1.10.2010 7:16:36   
Jinx
NiNiBo čestitke user posted image user posted image user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Napoved spola?
qloq

Ali vrjamete v kitajski kolendar za napoved spola ali bo vaš otrok fantek ali punčka ta starodavni kitajski kolendar naj bi napovedal spol vašega otroka glede na starost mesec spočetja?

Da (45%)

Ne (44%)

Nevem (11%)

Število vseh glasov: 100

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!