|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
30.11.2010 15:09:54   
Izabelina
hmmm... Eva že ceu dan spi... sam poje, previjem jo in omaga... to ji ni niti mal podobn... ko se zbudi ji bom pomerla vročino user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
   [Brisano sporočilo]
30.11.2010 15:11:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NiNiBo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2952
30.11.2010 15:52:22   
Jazzy1

IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Jazzy: javi kako je bilo na NBO. Midve greva jutri.

Ma tko bom rekla...nisem velik novega zvedela, ampak če bi bil pa TOm moj prvi otrok in bolj naporen kot je, bi mi pa ful pomagal tovrstni "čvek." Res je tudi da sem si že pri Liji sama ful prebrala in probala naštudirat (kolikor se pri tem malčkih seveda sploh da), tako da mi mogoče zato to ni tako novo. Skratka, rekli so da ima super pozornost, da že zelo dobro komunicira, in da je oh in sploh vse bp z njim. Pa to sem itak že vedla. user posted image user posted image Sam parking je  bil pa za popuser posted image . Vse polno, avtomobili parkirani še tam kjer ne bi smeli, tako da sem pol pustila na prostoru za invalide (ker so mi oni tako rekli, sej drgač nikol ne bi), pa še pol so me tko zaparkiral da sm milimeter po milimeter pol ure manevrirala da sem ven prišla. Đizus tud! user posted image

Almera - ni panike, sem šla itak pol v drugo smer - na Rudnik. Z alfa mejlom na kosilo pa mal v šoping. Iščem (PA NE NAJDEM - the story of my lifeuser posted image ) eno bundico za lijo ki bo bolj za na igrišče in pralna itd. Kakšna ideja? V HM ni nič takega, v Zari tud ne, v C&A je, ampak ni številke. Ne bi pa ravno dala ne vem kolk € glede na to, da eno že ima.

tinkatonka - dej, dej, dej, kar takoj nehaj z idejami, da si pogrnila na celi črti. SUPER MAMICA SI!!!!!!!!!!!!!!!! Razumem da se ti ob taki situaciji porodi tak občutek, ampak temu enostavno ni tako. Vzrok je nekje drugje in res upam, da vama ga z Anejem rata skupaj najti. user posted image

kavica - lahko jutri ja, če ne bo snega. Jaz sem takoj za CP, ampak tudi kolosej bo ok.

teodora - fantastična previjalna in dbest način umivanja pokakanih ritk. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 30.11.2010 15:54:40 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
   [Brisano sporočilo]
30.11.2010 16:18:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jazzy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2954
   [Brisano sporočilo]
30.11.2010 18:03:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2955
30.11.2010 18:49:41   
tinkatonka
Kavica- kaj pa če rečemo ob 10:30 v Koloseju, če bi pa ful deževalo ali snežilo se dobimo pa v CP pri Coffe Shopu, da ne rabimo po dežju iz avta ta malih pakirat

Ja jaz se strinjam. Drugače je pa v novem delu Cityaprka v zg. štuku en dost miren lokal. Nasproti tiste trgovine z baloni. Meni je tud Kolosej ljubši, samo če bo dež ali hud sneg pa lih ne bi vlekla ven iz avta voza na takem vremenu, če mi ni nujno treba seveda.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 2956
30.11.2010 19:07:07   
mala
Jazzy - v KIK pojdi pogledat tam so poceni in še luštne bundice..

Kavica - veljauser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
30.11.2010 19:13:52   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka
Drugače je pa v novem delu Cityaprka v zg. štuku en dost miren lokal. Nasproti tiste trgovine z baloni. Meni je tud Kolosej ljubši, samo če bo dež ali hud sneg pa lih ne bi vlekla ven iz avta voza na takem vremenu, če mi ni nujno treba seveda.

To je Coffe Shop, kot je predlagala ALmera. user posted image

mala - kje pa je KIK?

Neposredna povezava do sporočila: 2958
30.11.2010 19:16:24   
mala
Na rudniku zraven Mega outlet story, tam kjer je Baby center...user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
30.11.2010 19:22:14   
benika
mala - kje pa je KIK?

Pa v BTC-ju za CP.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
30.11.2010 20:02:41   
Jazzy1
Ajej, napoved za jutri ni nič kaj obetavna. user posted image user posted image A se lohk zmenmo, da sneži npr. samo v Kranjski gori? user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
30.11.2010 20:15:04   
NiNiBo
Za nami en naporen dan - jutranje delo uspelo, potem smo imeli pri P kontrolo teze, katrinka podatki zate: 60 cm, 4630 g in 38 cm (obseg glavice), popoldan sva bila pa pri prijateljici na obisku in dobila za darilce ene super Nike supergice totalno cute user posted image .

Almera uh srecnica, da ti Ronja pancka sedaj pa le dobro izkoristi cas, mi bomo pa navijale zate.
Teodora kolk super omarica za Svita, wooooooow.

kavica ce bo vse stimal se vam tudi jaz pridruzim, kje boste Kolosej ali CP?

Sedaj pa likat, joj kaksen kup imam.. 

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
30.11.2010 20:28:09   
NiNiBo
Pozabila se dve stvari:

1. Tiste ki imate sleepy wrap: kako nosite, pokoncno s spodvitimi nogicami, pokoncno z nogicami narazen ali na stran v polozaju zibelke?

2. Ce je se katera na dieti mleko in mlecni izdelki, ter jajca no go: pri P sem dobila navodila za to dieto iz Dietne posvetovlanice Pediatricne Klinike ce katera rabil naj mi poslje ZS in napise email in ji posljem.

..sedaj pa zares likat

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
30.11.2010 20:37:50   
benika
1. Tiste ki imate sleepy wrap: kako nosite, pokoncno s spodvitimi nogicami, pokoncno z nogicami narazen ali na stran v polozaju zibelke?

V pokončnem položaju a rahlo postrani, s pokrčenimi nogicami. Če ji dam nogice narazen, se dere ko srakauser posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
30.11.2010 20:45:49   
tinkatonka
1. Tiste ki imate sleepy wrap: kako nosite, pokoncno s spodvitimi nogicami, pokoncno z nogicami narazen ali na stran v polozaju zibelke?

Skoraj vedno v polozaju zibelke. Vcasih a res redko, pa pokoncno oz. nagnjenega na eno stran s spodvitimi nogicami. Z nogicami narazen ga bom zacela nosit sele po dopolnjenem 4. mesecu. Vsaj upam, da bo do takrat zadovoljen v zibki. Do sedaj mu je zelo všeč.

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
   [Brisano sporočilo]
30.11.2010 20:47:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2966
30.11.2010 21:02:31   
tinkatonka
žabice za starejše otroke...kje jih kupujete, po kakšni zmerni ceni seveda?

NiNiBo...samo Noe je pa res manekenskih mer. user posted image pa upam, da ti likanje čimprej mine.

večerni jok...ga imamo po novem tudi mi. Ko je ravno 3 ure od zadnjega hranjenja začne jokat, mislim, da je lačen, naredim flaško, ponudim, pa čist ponori, ga komaj pomirim v naročju in potem odspi pol ure, potem se pa šele hrani.

Še enkrat HVALA za tolažbo glede Aneja. Ful je bil vesel razpredelnice in sva jo mogla takoj nalepit na njegova vrata. Nagrada mu je pa še bolj všeč. user posted image Je pa takoj naredil še eno razpredelnico za naju z možem, češ če bova poredna dobima "rjavo" piko.user posted image user posted image No jaz mu črnih oz rjavih pik ne bom dajala. V razpredelnico bova risala sončke z nasmehom za uspešno opravljeno "delo", za neupoštevanje navodil, pa bova kvadratek pustila prazen. No upam, da bo kakšen učinek. Imava posebno vrstico za sončke, če bo šel z nasmehom na ustih v vrtec oz beri: brez kreganjauser posted image .

Evo Jakob se je zbudil, grem ga nahranit, pol pa spat.

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 2967
30.11.2010 21:20:48   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

žabice za starejše otroke...kje jih kupujete, po kakšni zmerni ceni seveda?

HM, C&A, Zara, Leclerc

večerni jok...ga imamo po novem tudi mi. Ko je ravno 3 ure od zadnjega hranjenja začne jokat, mislim, da je lačen, naredim flaško, ponudim, pa čist ponori, ga komaj pomirim v naročju in potem odspi pol ure, potem se pa šele hrani.

Ja, zadnje 14 dni je tudi pri nas tako. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2968
   [Brisano sporočilo]
30.11.2010 21:39:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2969
30.11.2010 22:15:53   
khurde
oj,

mogoče jutri tudi mi2 prideva, ker greva najverjetneje v levčka po par stvari za ustvarjanje in leonardija po akrilne barve user posted image  samo sanja se mi ne, kje v koloseju se dobite user posted image  spoznam vas pa lahko po beniki user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

Neposredna povezava do sporočila: 2970
30.11.2010 22:24:18   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

oj,

mogoče jutri tudi mi2 prideva, ker greva najverjetneje v levčka po par stvari za ustvarjanje in leonardija po akrilne barve user posted image  samo sanja se mi ne, kje v koloseju se dobite user posted image  spoznam vas pa lahko po beniki user posted image

Greš v Koloseju z liftom v 1 štuk (tam kjer so blagajne). Pol pa iz lifta ven in na desno, pa naravnost in prideš do kafiča. Tam najdeš punce z micenimi dojenčki (ponavadi sedimo nasproti šanka). Jaz pa itak standardno zamujam in pridem ob 11h.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
30.11.2010 22:25:58   
archie
Tinka, upam, da si sedaj že vsaj malo bolje volje!user posted image In ne obtožuj se, da si slaba mami!! Kolikor te spremljam, si super mama in si lahko samo ponosna nase!! Upam, da ima A. samo tako obdobje, da bo kmalu bolje! In držim pesti, da bi sistem s sončki deloval. Kakšno ima pa nagrado na koncu?

Lepo se imejte jutri na čveku.

Nenka, jaz sem mleko zamrzovala tako, da sem ga nalila v posodice za ledene kocke.

NiNiBo: uf, vajin user posted image ima pa res manekenske mere! Teja je imela pri isti starosti 3 cm manj in kar 800 g več. bajsika naša user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
30.11.2010 22:28:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Ja, zadnje 14 dni je tudi pri nas tako. user posted image

pri nas to pomeni, da je preutrujen in ga prvo uspavam za kakšne pol ure in šele potem normalno je. smo imeli tudi histeričen jok po 2h skupaj par dni preden sem skapirala, da je on utrujen in ne lačen, ne glede na to koliko časa je preteklo od prejšnjega hranjenja...

(odgovor članu Jazzy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2973
30.11.2010 22:33:59   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: benika

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

oj,

Greš v Koloseju z liftom v 1 štuk (tam kjer so blagajne). Pol pa iz lifta ven in na desno, pa naravnost in prideš do kafiča. Tam najdeš punce z micenimi dojenčki (ponavadi sedimo nasproti šanka). Jaz pa itak standardno zamujam in pridem ob 11h.

hvala user posted image

upam, da bo tok fajn vreme, da se mi bo dalo v lj vozit

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
1.12.2010 7:13:21   
mala
Zunaj sneži in za naju kavica odpadeuser posted image , se ne upam vozit po teh cestah pa še nek leden dež bo mendauser posted image

Jest ga tudi nosim v sleepy wrapu še v položaju zibke, mu to zaenkrat še odgovarja. In dokler se bo v tem položaju dobro počutil ga bom tako nosila.
Ga dam pa ponavadi zvečer notri, ko ima zadnje spanje pred nočnim spanjem, no v bistvu bolj dremež, ker traja 15min..

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?