lego kocke zanimive (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

mala77 -> lego kocke zanimive (10.9.2010 8:55:59)

Jaz bi pa potrebovala nasvet kako narediti 3 in 4 letnemu otroku zanimive lego kocke???
Ogromno smo jih dobili in sedaj so samo pospravljene v škatlah. Res je tudi, da sem jaz osebno brez domišljije pri izdelovanju [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], tako da imam prepreko ravno pri tem. Iskala sem že načrte za ustvarjanje z njimi po internetu, vendar neuspešno.
Zato vas prosim za kakršenkoli nasvet in idejo.

kristinaj -> RE: lego kocke zanimive (10.9.2010 9:11:26)

naše dva  let in 2 leti jih imata ful rada.... jaz sedim z njima v sobi in zlagamo, delamo stolpe, letala, ladje.... moraš jih sama motivirat...

josephine27 -> RE: lego kocke zanimive (10.9.2010 9:14:35)

ne vem kaj naj svetujem ker moj 2 letnik jih ima ful rad ( pravzamprav so edina igrača s katero se zamoti sam). mogoče vse igrače pač ne potegnejo vseh otrok. če mu niso ljube pač ne moreš otroka prislilit da se bo z njimi igral. mogoče je krivo to da jih je dobil naekrat preveč. lahko jih tud za nekaj časa kam pospraviš ( skriješ) mogoče bojo čez nekaj časa ko pridejo nazaj zanimive. jaz sem tako nardila s par igračami in se je kar obneslo.
jaz kakšnih hudih konstrukcij z mojim nikoli nisem ustvarjala. pač pokazala sem mu kako se kocke zlagajo ko jih je dobil, pa eno hiško in garažo sva skupaj delala to je pa tud vse.s kockami se raje igra sam ker noče da mu mami kaj pokvari[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], tako da se v njegovo igro ne umešavam. če mam cajt raje skupaj kakšno knjigico prebereva al pa greva skupi na sprehod.

november2010 -> RE: lego kocke zanimive (10.9.2010 9:21:03)

moram rečt, da so bile našemu tudi dokaj nezanimive, zanimiv je bil sam kak tovornjak ali avto od duplo.... letos poleti pa je ful začel sestavljat in zdaj kar veliko igra z njimi. je pa ravnokar dopolnil 4 leta.

Stran: [1]