|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lego kocke zanimive
10.9.2010 8:55:59   
mala77
Jaz bi pa potrebovala nasvet kako narediti 3 in 4 letnemu otroku zanimive lego kocke???
Ogromno smo jih dobili in sedaj so samo pospravljene v škatlah. Res je tudi, da sem jaz osebno brez domišljije pri izdelovanju user posted image , tako da imam prepreko ravno pri tem. Iskala sem že načrte za ustvarjanje z njimi po internetu, vendar neuspešno.
Zato vas prosim za kakršenkoli nasvet in idejo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lego kocke zanimive
10.9.2010 9:11:26   
kristinaj
naše dva  let in 2 leti jih imata ful rada.... jaz sedim z njima v sobi in zlagamo, delamo stolpe, letala, ladje.... moraš jih sama motivirat...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu mala77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.9.2010 9:14:35   
josephine27
ne vem kaj naj svetujem ker moj 2 letnik jih ima ful rad ( pravzamprav so edina igrača s katero se zamoti sam). mogoče vse igrače pač ne potegnejo vseh otrok. če mu niso ljube pač ne moreš otroka prislilit da se bo z njimi igral. mogoče je krivo to da jih je dobil naekrat preveč. lahko jih tud za nekaj časa kam pospraviš ( skriješ) mogoče bojo čez nekaj časa ko pridejo nazaj zanimive. jaz sem tako nardila s par igračami in se je kar obneslo.
jaz kakšnih hudih konstrukcij z mojim nikoli nisem ustvarjala. pač pokazala sem mu kako se kocke zlagajo ko jih je dobil, pa eno hiško in garažo sva skupaj delala to je pa tud vse.s kockami se raje igra sam ker noče da mu mami kaj pokvariuser posted image , tako da se v njegovo igro ne umešavam. če mam cajt raje skupaj kakšno knjigico prebereva al pa greva skupi na sprehod.

(odgovor članu mala77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.9.2010 9:21:03   
november2010
moram rečt, da so bile našemu tudi dokaj nezanimive, zanimiv je bil sam kak tovornjak ali avto od duplo.... letos poleti pa je ful začel sestavljat in zdaj kar veliko igra z njimi. je pa ravnokar dopolnil 4 leta.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?