ronja -> RE: Dolžnosti in pravice očeta do otroka (10.9.2010 14:28:16)
|
Hočem se le pripraviti pred "neurjem". To ti lahko partnerica tako zelo zameri, da bo neurje veliko hujše, kot če bi ji zdaj po pravici povedal, kaj razmišljaš. Se ti ne zdi malo nepošteno, da CSD delavka ve, da boš šel, partnerica pa še ne? ne vem, jaz bi to zelo zamerila, pa sicer nisem zelo vzkipljiv in zamerljiv človek... No, saj nekaj takega sem ti že v tisti temi napisala... Najlažje se bosta dogovorila in najboljše bo zate, sploh pa za otroka, če se zmenita za deljeno skrbništvo - vendar moraš ti v tem primeru kar precej počistit v glavi kar se tiče zamer do partnerice. Ker za deljeno skrbništvo morata bit oba zrela človeka. Da bi otroka direkt očetu dodelili, se mi zdi, da je res malo primerov in da mora bit kar ornk razlog, da mama res ne dela lepo z otrokom, je odvisnica ali kaj podobnega,... kar pa v tvojem primeru ni, sicer bi to že navedel. Poizkušal bom doseč nek dogovor med nama, brez umešavanja CSD, ker se tako zadeva le še zakomplicira. Zelo pametno. Najprej se sama dogovorita (če se le da), potem pa pojdita to na CSD samo povedat, kako sta se dogovorila, oni bojo pa napisali. tako imajo itak najmanj dela, bi morali bit samo veseli.
|
|
|
|