kdaj je prvi dan m (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

marita -> kdaj je prvi dan m (28.7.2005 8:18:58)

Živjo,

imam eno vprašanje za vas. Sicer imam doma že :duda: punčko staro 14 mesecev. No zdej sem spet začela mal spremljat menstruacijo in je to vse zbrkano. Imam jo na 30-36 dni. Vsakič mal drugač. Najprej imam ene 2-3 dni mal izcedka v rjavo rdeči barvi recimo za en ta mali vložek na dan, glih tolk da moram imeti vložek. Ponoči ni nič vložek rdeč. Potem čez ene 3-4 dni pa pride ta prava menstruacija. Problem: kdaj naj računam da je prvi dan menstruacije?

Lp

Marita

DaisyE -> kdaj je prvi dan m (28.7.2005 8:20:47)

Jaz jo pri ta prvi rjavini računam (razen če je komaj opazna), pa pridem lepo skozi. Mislim, da je tud Pušenjak neki takega napisu.

LP

biba77 -> kdaj je prvi dan m (28.7.2005 9:01:30)

Jaz tudi stejem z zacetkom izcedka.:miska:

Sulfinija -> kdaj je prvi dan m (28.7.2005 10:01:08)

Jaz jo štejem,ko se začne redna rdeča krvavitev.Tako so mi naroči v Mb ambulanti nič izcedka ne računat,ko se začne ta prava M rdečka takrat je prvi dan,tako so meni rekli.

Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

sonček76 -> kdaj je prvi dan m (28.7.2005 10:03:58)

Ja se strinjam z Mojco90000....prvi dan ko priteče normalna :hudicek:

:angel:

Sulfinija -> kdaj je prvi dan m (28.7.2005 11:08:20)

bogu jaz imam drugače redne menstruacije in,ko imam naravne brez tablet se tudi takoj začne prava brez rjavega izcedka in podobno.KO pa sem jemala klomifen in dabraston pa so me IUI izcedki matrali tudi po sedem dni prej in,če bi takrat štela vse skuapj bi mi ven prišlo,da sem imela po pol meseca M.Zato sem sprevidla kako je,ko je tablete hormone in zato sem tam raje takoj na začetku zdravnico vprašala kdaj naj štejem prvi dan redne M in mi je naročila tako,tudi ti se tega probaj držati in nebo ti žal.Saj veš kako rečejo več glav je več se ve.

Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

Stran: [1]