|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lulanje ponoči
9.9.2010 14:41:05   
RAKICA2007
Pozdravljene,

imam eno (upam, da ne prebutasto user posted image  ) vprašanje...

Upam, da se je katera že srečala s tem in zanima me kako so 'težavico' rešili.

Naša frkolinka je suha že od skoraj 2-h let. Pleničko smo imeli samo za kakat nekaj časa, ponoči brez pleničke. Sedaj tudi kakamo na kahlico že dobrih 7 mesecev - ampak to ni problem user posted image

Problem je, da se v zadnjem tednu konstantno polula ponoči v posteljo user posted image user posted image
Je ne kregamo in se lepo z njo pogovorimo zjutraj... ampak ona kot da ni nič.  No danes zjutraj mi je rekla, da se ji ni dalo vstat ko jo je tiščalo lulat in se je zato polulala... user posted image user posted image user posted image  Upam, da je samo obdobje in da bo kmalu minilo.

LP

Katja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lulanje ponoči
9.9.2010 14:43:18   
ema tiara
meni je moj 4-letnik-se zgodi res poredko-rekel da je sanjal da na školjki sediuser posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.9.2010 14:47:03   
ajataja
Kaj pa če jo mogoče  zebe ponoči zdaj ko je bolj mrzlo in se zato  polula?

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.9.2010 14:49:15   
kristinaj
dej jo na školjko še 1x okoli 23, 24 ure...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.9.2010 14:50:06   
RAKICA2007
ne, ne zebe je. Je vso noč pokrita in se ne odkriva.
Ko jo potipaš je topla in nima rokic mrzlih.

Sem razmišljala, da bi jo ponoči dvigovala (okoli 12.00) in jo nosila lulat. Ma kaj jaz vem, nisem več pametna user posted image

Ampak do sedaj je sama vstajala in hodila lulat na kahlico ponoči, če jo je tiščalo user posted image user posted image

Aha, še ta podatek - govorim o mali frkolinki, ki je stara 3 leta in 3 mesece user posted image

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.9.2010 14:58:37   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

meni je moj 4-letnik-se zgodi res poredko-rekel da je sanjal da na školjki sediuser posted image

ja, to je nesreča...
tudi meni se je to zgodilo, ko sem bila stara 6 let - še do danes nisem pozabila tega neljubega dogodka user posted image

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.9.2010 15:00:55   
uškinamama
Kor razumem je to prehodno - mogoče kakšen uroinfekt, kakšen stres (vrtec, prihajajoči član, selitev)...
Vem, pa da obstajajo spodje hlačke z alarmom (hodger ali nekaj takega), če je težava dolgotrajnejša. Poznam par mamic, ki so rešle težave nočnega lulanja z njimi (ko tabletke niso pomagale)

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 7
9.9.2010 15:16:46   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Kor razumem je to prehodno - mogoče kakšen uroinfekt, kakšen stres (vrtec, prihajajoči član, selitev)...

hmmm možno, samo da ne vem, če je ravno stres; saj se zelooo veseli. Je pa vse možno.
Upam, da je samo prehodno

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.9.2010 16:51:55   
K_a_t_i
Zebe jo. Morda ne pod kovtrom, ampak se ji ne da zapustiti tople posteljce.
Lahko tudi preceriš, če jo vendarle zebe tudi med spanjem - daj ji gor pleničko (z njo jim je toplo) in če bo ostala suha, jo naslednji dan bolj obleci.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 9.9.2010 16:53:01 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 9
9.9.2010 20:33:03   
livia
Jaz tudi mislim, da jo zebe, ker sem pri moji opazila isto.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.9.2010 6:09:49   
RAKICA2007
Hvala vsem za odgovore.
Danes je spala pri nama in nismo nič lulali user posted image

Verjetno je res to, da jo ponoči zebe. Ima oblečeno dolge rokave in dolge hlačke (pižamo), v sobi ima 21 stopinj. Je pa res, da se ponoči sama pokriva, če jo pokrijem jaz se odkrije user posted image Zanima me samo še tole K_a_t_i in Livia - ali jih potem vidve za ponoči več oblečeta? Sedaj študiram, da bi jo dala v vrečo za spanje?!
Mogoče bi to pomagalo...

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.9.2010 21:59:58   
livia
Mi spimo v splani vreči in sem dva dni nazaj kar na zimsko prešaltala.
Poleti je bila suha skoz, sedaj, ko je malo zahladilo je pa polulana. Samo mi smo se glih odvadili dnevnih pleničk in ji vseeno dam še plenico za ponoči, čeprav sem ji jo mislila ukinit, ker je bla na morju en mesec skoz suha.

Neposredna povezava do sporočila: 12
10.9.2010 22:02:53   
LEJLA
Samo predlog glede vrece.
Ponavadi jim ni vsec dokler se najo ne navadijo.
Zato jih jaz oblacim v vrece sele potem, ko zaspijo (ko grem jaz spat).
Tak sistem izvedem po koncu poletja, ker je takrat ne uporabljamo.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 13
10.9.2010 22:26:33   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: LEJLA
Zato jih jaz oblacim v vrece sele potem, ko zaspijo (ko grem jaz spat).

jaz jo dam isto v vrečo šele ko zaspi.

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.9.2010 10:31:20   
maya2
Naša 4-letnica, je začela ponoči lulat v posteljo, ko je dobila bratca, no pa ne samo ponoči, podnevi direktno pred mano, v vrtcu pred vzgojiteljico..... zadeva je že minila (mali je star že skoraj 9 mesecev), se pa še vedno primeri občasno ponoči, ponavadi, če jo podnevi nahladi, ali pa če zvečer preveč popije user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?