|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobro jutro !!!
28.7.2005 8:39:23   
DaisyE
Ne podpišem se pod tazadnjega. Je pa res, da jst tud pri mojmu še zdaj pa čeprav sva že več kot tri leta skup, kar včasih še kakšne glupe reakcije od bivšega pričakujem. Potem sem pa čisto hepi, ko jih ni.

:bravo::bravo::bravo: moj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   Dobro jutro !!!
28.7.2005 8:40:14   
Anonimen
Tudi moj :love: ni v ničemer primerčljiv z bivšim... 100%-no boljši je... Zato pa sem z njim... In zato mu pustim, da je on z mano... :)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
   Dobro jutro !!!
28.7.2005 8:43:07   
DaisyE
To si pa fajn povedala. To bom pa jst tud ponucala. "ti pustim, da si z mano". A maš ti od prej kaj otrok?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   Dobro jutro !!!
28.7.2005 8:43:31   
Anonimen
Ja, tegale pajaca Jana, ki je z mano na sliki...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
   Dobro jutro !!!
28.7.2005 8:45:58   
Mateja*
Jutro punce, se lahko pridružim? Ej, Kerensa, ne tako črnogledo. Približno vem tvojo situacijo, sej se spomniš, sem ti zadnjič mal napisala, ker sem imela podobno. Res, papir in prstan ne spremenita ničesar, je pa tisti dan tako lep. Ko sem se ločila, sem tud mislila, da se poročila več ne bom. Moj zdajšnji:love: pa je bil ful zato. No, sem se premislila, misel na poroko mi je bila skoz bl pr srcu. Na koncu sem komaj čakala ta dan in bilo je čudovito. Ti kar pozitivno glej naprej in verjemi v svojega dragega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   Dobro jutro !!!
28.7.2005 8:46:39   
DaisyE
Ja pa res, sem pa res slepa. Evo sem si že očala dala gor. 8)

Pol sta pa verjetno z bivšim še v navezi.
Moj bivši je pa ful čuden. Kadar ga slučajno srečam (zelo redko, 1x na leto, če) postane čisto trd, pa sploh se ne da normalno z njim pogovarjat. Da bi ga včasih kar malo stresla in rekla;"Hej človek, te pa ja poznam! Sprosti se malo!"

:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   Dobro jutro !!!
28.7.2005 8:47:08   
Anonimen
Z mojim zdajšnjim :love: se sicer popolnoma strinjava, da se bova nekega dne poročila, ampak zaenkrat nimava še nič konkretnega v načrtu...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
   Dobro jutro !!!
28.7.2005 8:48:22   
Anonimen
Z bivšim se zaenkrat še ločujeva, tako, da nekaj stikov sicer imava, ampak 3/4 jih je preko telefona, 1/4 pa je stikov z Janom... Kar pa je 1x na mesec... Bedak... Pa tak fotr... :hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
   Dobro jutro !!!
28.7.2005 8:50:39   
DaisyE
Evo Kerensa zdaj pa jaz zaključim tole bivši debato, ker nas samo v slabo volj spravlja.

A nisi bla ti ponoči na šihtu? Si ko en čuk, da si še zdaj pokonci.

:):):)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   Dobro jutro !!!
28.7.2005 8:51:46   
Anonimen
U, saj res, jaz sem še od včeraj... Nisem opazila... :)-:)-:)-
Sploh ni slaba ideja, tole o spanju... :)-:)-:)-
Pa še :love: imam v postelji, :hudicek:... :)-:)-:)-
Sem kar pozabila nanj... :zmeden2:

Lahko noč! 9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 85
   Dobro jutro !!!
28.7.2005 8:52:59   
DaisyE
A sem te mogla spomnit...:hudicek:

Vse zaserjem...:hudicek:

:)-:)-:)-:)-:)-

Lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   Dobro jutro !!!
28.7.2005 8:53:49   
Mateja*
Ta je pa res bedak. 1X na mesec? Moj jih vzame vsak drug vikend, zdele med počitnicami sta bile pra prejšnji teden cel teden pri njem, 12.8. pa jih pelje za 1 teden na morje. Glede tega nimam pritožb, res pa je, da ko sta pri meni, pa naj bo to 2 tedna, ali ko smo na morju, jih pa tud enkrat ne pokliče. Zarad obiskov se ne pregovarjava, se pa zato zarad preživnine. Vsak mesec ga po 4x kličem, če bi mi mogoče dnar nakazal. Enkrat bom sam znorela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   Dobro jutro !!!
28.7.2005 10:01:56   
DaisyE
Ja verjetno je zelo težko gledat kako je otrok prizadet zaradi enega al pa obeh staršev. Ampak vseeno pa tudi na tak način dobiva izkušnje in se uči, da ni vse v življenju tako kot si zamislimo. Pa je to potem ena vredu šola. Mu mora pa potem drugi starš veliko suporta dajat, pa mu stvari na primeren način razložit.

Samo pametujem, da ne bo pomote, si tud sama ne predstavljam čisto, kako bi to izgledalo..

Lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   Dobro jutro !!!
28.7.2005 10:07:09   
Anonimen
UF težke misli za dobro jutro.

Punce, grempo na zrak:

Vabiiiijooo nas sonce, vodaaaaa zrak svobodaaaaa.....
:zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:

Pojejo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 89
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

IME ZA PUNČKO
amalia

KATERO VAM JE LJUBŠE?

MAJA (14%)

NEŽA (21%)

ANA (13%)

ANJA (16%)

LEA (16%)

JULIJA (21%)

Število vseh glasov: 595

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!