ronja
|
Ah, dajte no, saj zakon ni samo seks! Pač enim paše manj, pa se imajo ravnotako radi! (pa jaz mam rada seks, si ne predstavljam 1x na mesec, ampak enim je pa to všeč, zakaj bi bili vsi enaki?) Verjetno se imata rada, rada gresta kam skup, kadar spita skup, jima je všeč, rada se pogovarjata,... saj je še veliko stvari, zaradi katerih smo skup, ne samo zaradi seksa parkrat tedensko, no! zanica, če sta oba za, probajta, zakaj pa ne? Goran Bregovič že več kot 20 ali mogoče zdaj že 30 let živi tako s svojo ženo - onadva imata celo stanovanji ločeni... Pač vsak po svoje ptiček poje. Meni bi bilo na tvojem mestu čudno edino to, da so ga vse te stvari začele zdaj motit, prej ga pa niso. Mogoče se lahko pred selitvijo to pogovorita. Mogoče najdeta razlog, ga pošlihtata, pa ločena nadstropja niti ne bojo potrebna. Sicer pa: tudi moja stara starša sta tako živela - vsak v svojem nadstropju velike hiše. Ne vem,če sta se kaj obiskovala. pa nista bila edina in jih je veliko tako živelo. Enim to ustreza, enim pa ne. Meni ne bi, ampak če bi mi pa nekdo ves čas najedal, sicer bi se imela pa rada in bi želela bit skup, potem pa mogoče bi mi - ne vem. Trenutno si zase ne predstavljam, vem pa, da obstajajo pari, ki tako lepo funkcionirajo. Moja starša pa sta imela samo ločeni postelji, ker oče ne more z nikomer spat na isti postelji - tudi z nami, otroki, ni mogel. Pa sta vseeno imela 3 otroke, hehe.
|