tashan
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Recimo, da se na ta način, da se z objavo na forumu izrazi neko nestrinjanje, pride do nekih konkretnejših informacij, predlogov, kot je recimo Vijoličarkin glede ZPS-ja, moj glede pojasnila s strani odgovornih oseb na šoli, tvoj glede na obrnitev na svet staršev, torej ne vidim da bi v kočni fazi bilo s tem kaj narobe??? Saj ne jamra čez deda*, da bi ji lahko združno predlagali naj mu stisne šut v rit. *še ne oz. zopet. gre preprosto za to, da je to napačen kraj za začet. jest vem, da če bi mi otrok nosu iz šole zadeve, ki mi niso všeč bi dvignila telefon in poklicala učiteljico/ravnateljico oz. jo še isti dan vprašala kako in kaj je s tem. ne pa da je forum PRVO mesto za pritoževanje (isto bi, če se na drugo temo navežem, vprašala prodajalko zakaj potrebuje moje osebne podatke in če mi ne bi znala povedat bi zahtevala stik z njenim šefom...) probleme se najprej rešuje na točki nastajanja, šele potem sprašuješ za nasvet (in ne - a je pri vas tut tko, a ni to grozno?!) Veš, včasih je fajn zadevo najprej dat iz sebe (na čveku s prijateljico, na forumu, v dnevniku, na blogu...), da potem jasneje pogledaš na vse skupaj in malo zadihaš, preden greš v akcijo. No, hvala . Poleg tega, da gre v prvi vrsti za čvek v tri dni, sem pa dobila tudi malo bolj jasno sliko o tematiki, za katero sem sprva mislila, da moti samo mene. Felicita se ti opravičujem, če čvek ne izgleda tako, kot si ga ti zamišljaš. Jaz pač nisem tip človeka, ki se takoj za vse zbuni. Včasih sem se, ker pa sem bila edina s takim mnenjem, so mi pred nos takoj pomolili "v skladu z zakonom tem in tem" ni z našim početjem nič narobe, pa itak ste edini, ki se bunite in ne boste nič dosegli. Pa sem pač spremenila taktiko, da vidim približno koliko ljudi ima enako mnenje glede iste zadeve. Zanimal me je pač odziv staršev na splošno... Mogoče s svojim "zgražanjem" vplivam na odgovore na tem postu pisočih, zato bom preformulirala vprašanje (zate pa za vse tiste, ki vas je to zbodlo ).
|