Moja avtobiografija (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Moja avtobiografija (28.7.2005 4:46:10)

Punce, resno razmišljam o tem, da bi napisala svojo avtobiografijo... Nekaj bom na porodniški pač morala početi...Prepričana sem, da bi bila uspešnica... :)-:)-:)- Že res, da sem še mlada, ampak se mi zdi, da sem kljub temu že ogromno doživela... In to zanimivega, čeprav ne vedno veselega... In to prvo tretjino svojega življenja bi rada strnila na kup, v knjigi... Morda bi bil to prvi del trilogije, kdo ve?... Zanima me vaše mnenje o tem... Se splača?... Bi jo ve prebrale?... Kaj bi vas najbolj zanimalo?... Kaj najmanj?... Vsi predlogi so izredno zaželjeni... Mislite, da bi "generalštab" RR-a dovolil, da se knjigo v odlomkih objavlja na RR-u? :)-:)-:)-...

k1 -> Moja avtobiografija (28.7.2005 5:39:04)

ajejej, tebe pa hormoni vsak dan bolj dajejo ;) ma se hecam, veš!

če bi ti na rr dovolili objavljat nadaljevanja - po moje bi bila to najbolj brana knjiga v sloveniji :)-:)-

če maš željo, zakaj pa ne?

javi, kaj bo jutri novega :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

lp :rozica:

k1 -> Moja avtobiografija (28.7.2005 5:40:18)

aja - kaj ti nič ne spiš :zmeden2: al same nočne cepaš :zmeden2: ? sory, sem radovedna :ups:

darjatimci -> Moja avtobiografija (28.7.2005 7:24:12)

Jutro,sem čakala,da se javiš in poveš kaj je prinesel spanec,pa izgleda da imaš obdobje globokega razmišljanja kar prinese nespečnost v nosečnosti,no sama nisem noseča pa imam tudi obdobje neke čistke v svoji glavi,na porodniški pa po moje ne bo časa za pisanje avtobiografije razen, če boš imela zelo nezahtevnega:duda: pa še to ne bo zneslo,ostane upanje,da ti čimprej minejo nočne more srečno.

Anonimen -> Moja avtobiografija (28.7.2005 9:26:33)

Kerensa...:)-:)-:)-:)-:bravo::bravo::bravo:

Jaz jo bom pa lektorirala 8)

Jz pa sem se odločila da si bom pisala anekdote o svojem življenju. Sem jih že en kup zbrala.... sam objavla jih pa najbrž ne bom...:ups:

Anonimen -> Moja avtobiografija (28.7.2005 10:35:51)

Js bom pa o dijaškem in študentskem življenju pisala.

Kako so leteli hladilniki čez balkon, pa za njim še en model, k se je tolk čez sklanjal, da bi videl, da je za hladilnikom padel. Pol so ga pa na zaprti oddelek hospitalizirali, ker so mislili, da je delal samomor.

Pa take, pa kako se naredi KLJOKOŠKA.

fionaP -> Moja avtobiografija (28.7.2005 11:27:34)

Kul. Kdaj začneš?

Pikapolonica -> Moja avtobiografija (28.7.2005 12:36:55)

Kopiram tvoje besede...

Nekaj bom na porodniški pač morala početi...

:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

SAJ SE SAMO HECAŠ, KAJNE????

Jaz komaj najdem čas da spucam stanovanje, za RR si ga moram kar vzeti, če bi pa še knjigo pisala, me pa moj :love: tko iz bajte vrže!

LP, :pika:

soncece24 -> Moja avtobiografija (28.7.2005 12:47:16)

ja, pikapolonca, samo ti moraš vedet, da je naša kerensa nočni ptič in navajena ponoči bedet - verjetno je to mislila.

drugače pa go, baby, go:bravo::bravo:

jaz jo bom sigurno brala!

Pikapolonica -> Moja avtobiografija (28.7.2005 12:52:14)

Aja, pol pa OK. Sem že mislila da sem jaz kaj čudna.

:pika:

Stran: [1]