|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neredna M in 3 leta brez zaščite
9.9.2010 0:27:52   
Anonimen
Imam G katerega vsi hvalijo.Drugič sem rodila pred 5 leti in od takrat naprej nisem uporabljala kt. sedaj bo minilo skor 3 leta ko sva se z možem odločila za 3. otroka.Malo zatem nisem imela več rednih M. Imela sem na 3-4 mesece. Zato sem šla k G in mi je naredil UZ in rekel da je sluznica mal zadebeljena in da je vse ok. dal mi je tabletke za sprožitev M. In res sem jo poted dobila, ampak potem spet nekaj mesecev nič.Spet sem se čez čas naročila in ke bil moj G na dopustu me je sprejel en drug G in na uz rekel da imam ene cicte ampak ni nič hudega in da lahko še naprej delava na otročku. leto nazaj sem zopet bila pri svojem G zaradi neredne m in me potem vprašal če še delamo na otročku in ko sem rekla da ja mi je rekel da bi bilo dobro da pride mož na spermiogram. Ko sem mu doma povedala je bil zelo razočaran in obenem tudi jezen in rekel, da če je dva naredil, da potem ni nič narobe z njim.Potem sva ostala na tem in ga nisem silila.
Pravkar sem zamenjala službo ampak samo za določen čas in sem mu rekla da bova sedaj morala uporabljat kondom, mi je rekel da to pa ne, da nič ne rabiva.še vedno je tiha želja po tretjem otroku z obeh straneh.
M imam še vedno in nevem če bi šla sedaj zopet do svojega G? Počutim se tako butasto, kot da ga nekaj prosim. In če me vpraša zakaj ni šel moz na spermiogram?
Kaj naj storim saj si še vedno zelo želim dojenčka.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: neredna M in 3 leta brez zaščite
9.9.2010 7:21:41   
Anonimen
Tvojemu lepo povej, da se z leti tudi spermiji polenijo in da je to velikokrat problem. Pri prvem otroku vse ok, pri drugem porazen spermiogram.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: neredna M in 3 leta brez zaščite
11.9.2010 10:05:13   
Taddy78
Vprašaj tvojga če rabi kak pogovor user posted image  ...moj je tudi brez problemov "zaplodil" prvega, ki bo letos star že 5.let. Po "drugega" smo že 2x šli na kliniko za neplodnost (žal neuspešno), ker ima moj tako slab spermiogram, da je skoraj nemogoče, da zanosiva po naravni poti. Ah ti moški...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?