marija.k -> RE: lasersko odstranjevanje dlak... (8.3.2011 21:42:53)
|
Tole prebiram in mi ni dalo miru, da se ne bi prijavila in še sama kaj dodala. Res je verjetno, da je polovica objav od "profesionalcev", ki si ali pa koga reklamirajo. Sama sem se prvič spoznala s trajnim odstranjevanjem dlačic pred približno dvema letoma. Takrat sem bila na nekaj tretmajih (ne vem točno več koliko) v salonu v Lj, ki so delali z nekim Iskrinim IPL laserjem (nek flash ali nekaj podobnega). Po ne vem točno, treh ali štirih tretmajih sem obupala, saj me je neznoszno bolelo, peklo, rezultatov pa nobenih. Na tujih forumih sem prebrala, da moraje dlačice odpasti, da se to vidi in tako, primeni se ni zgodilo skoraj nič. Takrat sem morala imeti čim daljše dlačice okoli 1 cm. No, potem je z reklammi udaril ta elos. Nekaj novega, nekaj super. Prav. Spet je bilo treba dati nekaj 100 eur, tokrat sem se odločila za pazduhi, ker z nogami sem obupala. Spet sem se iz Novega mesta vozila v Lj. na elos. Pred tretmajem so me v salonu pobrili z britvico - vedno. Spet se mi je zdelo čudno, ker v tujini to delajo drugače, ampak sem pač mislila, da to zaradi te nove tehnologije. Po 6ih mesecih in štirih tretmajev, ki so spet boleli za znort, je bilo dlačic cca. pol manj, nove so rasle, sicer tanjše, amapak so. Tudi tukaj sem si rekla, da je škoda keša za to. No vmes so mi naredili še tretma brčic, ki so sicer ne povsem bele, so pa bolj svetle, kot temne. Vsak dan sem si z nohti poskušala izpuliti kakšno dlačico, pa niti ena ni odpadla. No, in ker me to britje res moti, depilacije z voskom pa koža ne prenese, sem zasledila nek članek v mislim da Žurnalu (ali pa kje drugje) za ta eLite IPL+RF laser v Novem mestu. Preverila sem cene in bile so ok, v bistvu cenejši so bili celo od IPla v Lj. izpred enega leta. Potem sem nekajkrat pisala mail in spraševala vse mogoče, vedno sem dobila obširne odgovore. Vmes sem še nekajjkrta poklicala in kaj povprašala, samo nisem povedala da sem ista s katero si pišemo že po emailu :) No....ko sem vse proučila sem se pa odločila. Tokrat za bikini, ki je ostal še nedotaknjen od prejšnjih tretmajev. Sedaj so mi naredili 5 tretmajev bikinija, nato še 2 tretmaja nog in 2 tretmaja pazduh. Dlačice obrijejo tam z neko mašinco, da so dolge ravno prav...mislim da kakšna 2mm. Ni me bolelo, niti peklo. Ok, mogoče malo, vendar neprimerno manj, kot obakrat prejšnjič. Rezultati so odlični, že po dveh tretmajih dlačic na pazduhah skoraj ni bilo! Saj so potem spet zrasle, samo že koža je mehka, prijetna na otip. Sama nisem mogla verjeti, da je tkašna razlika od naprave do naprave. Imajo IPL+RF eLite laser napravo, to vem in vem, da ni elos in to mi tudi niso rekli. No, potem sem celo izvedela, da je to podjetje uvoznik za te naprave, tako, da jih je po Sloveniji kar nekaj in ena od njih je tudi tista v MB, kjer je link nekaj postov nazaj (sem videla po sliki, ki je objavljena). Sama lahko torej povem, da je IPL+RF zakon in zame osebno imam veliko boljšo izkušnjo, kot z elosom ali tistim drugim navadnim ipl-om. Je pa povsem možno, da ima kdo drug popolnoma drugačne rezultate in izkušnje. Pa še mogoče nasvet za tiste, ki se odločate. Vredno je svojega denarja, najti pa morate pravega ponudnika. Slovenija je res majhna in kar ke slabo se hitro sliši naokrog. Nekdo, ki to dela nekaj let in ima čakalno vrsto...to je verjetno že dober znak :)
|
|
|
|