|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj viden plod
8.9.2010 17:47:00   
Nataan
Danes sem bila na UZ, noseča naj bi bila šest tednov, Gv velika 12 mm, viden rumenjakov mehurček, plod pa še ne oz. utripov ni bilo zaznati. Ima katera podobne izkušnje. Imam tri nosečnosti za sabo, eno uspešno in dve neuspešni. Strah me je, da bo spet prazna vrečka.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj viden plod
8.9.2010 18:18:34   
andrejkica

Kar jaz vem:
Pri 6 tednih se lahko PSU ne vidi še z gotovostjo.
Zato, naj te nič ne skrbi.

(odgovor članu Nataan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.9.2010 18:27:28   
Katy78
Jaz sem imela pri 6t in 2 ali 3 dneh velikost GV 16mm in se ploda ter utripov še ni videlo. G mi je rekel, da dokler GV ne doseže 19mm, je še normalno da se plod in srčni utrip ne vidita, ko pa preseže 19mm, je pa v večini primerov nosečnosti konec. Čez točno 1 teden se je potem pri meni videl plod in utrip.

(odgovor članu andrejkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.9.2010 18:30:16   
Anonimen
Meni se je pri šestih tednih videla samo vrečkica in nič v njej in tudi srčka še ni bilo. Potem me je naročil čez dva tedna in v ponedeljek je user posted image  že veselo utripal in tudi plod se je že videl, velik 16mm.

(odgovor članu andrejkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.9.2010 18:54:02   
Nataan
Skrbi me, ker sem imela enkrat prazno vrečko in enkrat je bila vrečka velika 0,5 mm in sem imela spontani splav. Daens je bil viden jajčni mehurček, vendar je bil zelo majhen, utripov pa še ni bilo. Računam, da sem noseča 5t3d ali največ 5t5d. Upam, da bo drugi teden viden utrip .... hvala za vzpodbude

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.9.2010 19:35:11   
m_o_i
meni je tudi pri 6ih tednih z UZjem potrdila nosecnost (vrecka) in me je narocila cez dva tedna, da sva preverili, ce se ta vrecka razvijauser posted image
tako da...do naslednjega pregleda poskusi bit mirna (zivcne vojne ne naredijo nic dobrega-pa saj to ves), takrat nam pa le sporoci, da je pikica postala fizolcek in da je srcek bil full glasno user posted image

srecno user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Nataan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.9.2010 19:56:25   
lananai
Možno, da je nosečnost mlajša, kot ste jo naračunali.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.9.2010 20:38:01   
petral
Jaz sem tudi imela prvi pregled pri 6 tednih in je bila samo vrečka. Me je naročila še enkrat
pri osmih tednih in smo videli srček.

user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.9.2010 22:15:44   
Nataan
Hvala punce. Kar bolj pomirjena sem. Pa sporočim naseldnji teden, kako bo. Do takrat pa bom skušala bit pozitivna.

lp

(odgovor članu petral)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.9.2010 3:46:19   
pika27
Pri meni pri prvi nosečnosti je bila tudi v 5t 6 dni vidna samo vrečka (se ne spomnim več ali mi je sploh povedala koliko je velika). Pri 6t 4 d pa se je videl že 7mm velik črvičekuser posted image za srček pa nisem prepričana, ker za poslušat mi ga ni dala, lahko pa da ga je ona videla. Je bilo pa pri meni tako, da nej bi bla na prvem ultrazvoku noseča že 7t 1d in je bla zato panika, ker se ploda še ni videlo. Pač sem mela zamik v ovulaciji. Mi je pa takrat dala G preverit tudi nosečniški hormon v razmaku dveh dni, da je videla, če se povečuje (načeloma bi se mogu podvojit).

Čakanje ubija. Tudi tisith dva dni je blo men čist preveč. In drugič sem v čakalnici čakala izvide mislim da več kot 3 ure... no pol ure pred izvidi so mi iz laboratorija prišli povedat, da izvida še ni zato, ker je vrednost hormona tako visokauser posted image tako da sem bila pol majčkeno manj živčna.

Jaz verjamem, da je vse OK!

(odgovor članu Nataan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.9.2010 8:48:09   
zvezdan
mene g. sploh ni hotela naročiti pred 7-8tednom ker naj se nebi nič videlo in je rekla da je brezveze hodit. Tako da le mirno. Sem pa tudi sama imela ss tako da verjamem da si nervozna ali je vse ok.

Želim ti srečno in lepo nosečnostuser posted image

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu pika27)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.9.2010 10:23:01   
ana_ana
živijo Zvezdana ravno sem brala tvoj post.v temi prvi meseci sem pustila svoj post.vidim da si imela ss,jaz sem imel abrazijo v 10t odmtrje ploda v 6t.sedaj sem pa ponovno noseca in me matrajo tile nosecniski znaki.povej mi ali se ti je ta nosecnost razlikovala od prejsnje?drug petek mam prvi pregled tedaj bom nekje 6t3d nsoeca pa se zeloooo bojim kako bo.
na zacetku so bili prisotno rahli znaki danes pa skoraj nic pa sem zelo zbegana,prestrasena da se zgodba ne bo ponovilauser posted image
hvala,lp

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.9.2010 12:16:58   
zvezdan
ana ana jaz po ss nisem še ponovno zanosila. Če sem iskrena tudi probala nisva še delati na user posted image se kar oba nekako bojiva...no bolj mojuser posted image se boji da bo spet kaj narobe. verjamem ti da se bojiš tudi sama vem, da bom v drugo celo user posted image nervozna in v strahu. Tuda jaz sem imela abrazijo le da je bila nekje v 9t. Meni je prav tako plodek umru v 6t-7t in nosečniški znaki so bili prisotni še en teden po abraziji torej že davno po izgubi in prenehanju bitja srčka. S tem hočem povedati, če slučajno sedaj nimaš nobenih znakcov ne delaj panike in zaključkov. Odsotnost znakov po mojem ne pomeni nič takega....probaj se sprostiti, čeprav vem da je to lažje reči kot narediti. Res ti želim lepo in zdravo nosečnost. Upam da tudi sama zberem dovolj moči da se čim prej podam v boj za tako željenim user posted image

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

(odgovor članu ana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.9.2010 12:41:12   
zita
mene je naročila na prvi pregled šele v 9 tednu, tako v prvi nosečnosti, kot tudi sedaj.

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.9.2010 12:57:25   
ana_ana
joj oprosti zvezdana nevem zakaj sem razbrala iz tvojga posta da si sedaj ponovno nisecauser posted image
kdaj si pa imela ss?od moje abrazije bo sedaj 3 mesece zanosila sem takoj ko sva poskusila se pravi po prvi M.jaz sem se nekako pobrala saj imam upanje za naprej in to me drzi,res pa je da je strah na vseh straneh prisoten.
ko sem naredila test in je bil poz sem bila fullll vesela ampak se bolj zaskrbljena pa sva se zmenla z mojmu da se nebova sekirala in delala drame iz tega,ves cas mi govori naj bom sproscena ampak ko je to tako težko!
sem malo brala po netu in je vsega mogocega vse je mozno nic ni izkljuceno....skratka tudi tole moje pocutje glede znakov je valjda ok.jaz se nekako se tolazim ce ni nekih cudnih izcedkov bo ze ok.
zita jaz sem narocena prej zaradi abrazije pri prejsni nosecnosti,6t3d bom tedaj ko bom imela pregled in bova samo pogledale ce srcek bije in ce nosecnost poteka vredu,da ni imn.
lp

(odgovor članu zita)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.9.2010 13:04:28   
zvezdan
nič hudega ana ana. Od mojega ss je ne boš verjela že 1leto in 2meseca. To je pa lepo da vama je takoj ratalo. Res močno stiskam pesti zate da bo na pregledu vse ok. Srečno!

(odgovor članu ana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.9.2010 13:11:36   
ana_ana
Hvala zvezdana tudi tebi zelim veliko srece in pa da se cimprej sprostita in odlocita za nov narascajuser posted image
bom pa se javla kako in kaj v petek po pregledu.
lp

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.9.2010 9:43:09   
Taddy78
Ker sem imela umetno oploditev, so lahko točno vedeli, da nosečnost ni zdrava, četudi je bil UZ delan pred 8.tednom.
V 5. tednu je bila GV velika 11.7mm, notri nekaj kar bi lahko bil rumenjaček, ploda ni bilo. Čez 1 teden je bila GV že (upam da sem si vredu zapomnila) 15 ali 17mm, rumenjaček viden in slišni odmevi, ploda nikjer. Začeli so se roza-rjavi izcedki v manjših količinah, pojstlca se je že luščila in sem morala na čiščenje. Na dan čiščenja je GV bila velika že 20mm.

V prvi nosečnosti sem imela prvi UZ v 8. tednu in se je že lepo slišal srček.

Sem skoraj sigurna, da bo na naslednjem UZ-ju že viden srček...

(odgovor članu ana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?