Nočna debata... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

hondas -> Nočna debata... (28.7.2005 3:12:52)

Normalno.Pručka ki pa je kar nevarna, ker drsi) pred umivalnik, umivanje, pena, ročka za britje (brez klince seveda), po tem pa še diša diša.Pa umes 10 krat k mami pokazat se v kuhinjo.

mami Lea -> Nočna debata... (28.7.2005 3:12:56)

Oprosti, ti moji stavki so: da dol padeš!

hondas -> Nočna debata... (28.7.2005 3:16:06)

zs Moji so pa kaj bolši a ne :)-:)-

mami Lea -> Nočna debata... (28.7.2005 3:16:39)

Tole mora biti pa strašno zabavno. Naš mali je totalno zgovoren star je 15 mesecev in pol pa že ogromno govori za svojo starost.
Besede ki jih zna že rečt so: ura, tik tak, moja moja, ama ama, mama, ata, moža že pokliče po imenu, auto, brm brm, aua, ou ou(kuža), meu meu (muca), koko, gaga, živjo, kje si, ti si bajs...

mami Lea -> Nočna debata... (28.7.2005 3:20:15)

Danes se je z bratcem po telefonu poogovarjal in mu je rekel ti si bajs, starejši je pa čisto presuh za svojo velikost in se je pol ure kot utrgan režel v slušalko. ZTadnjič je prišel v sobo pogledal svojega medvedka in mu sekel žijo, kje si, glej še en. Jaz sem sam gledala mini blo nič jasno. Je čisto smiselno postavil besede, ki jih pozna in je blo super slišat, čeprav pomoje ne ve čisto točno kako pašejo skupaj.

mami Lea -> Nočna debata... (28.7.2005 3:24:55)

zs
Zdejle me pa že počasi zmanjkuje:muca::zaspan: bom šla počasi spat. Danes je nov dan pa bo treba z našim še kej počet k ne sme v vrtec. Moj pride domov ga bom šla iskat k ga 10 dni ni bilo doma komaj čakam.

hondas -> Nočna debata... (28.7.2005 3:26:04)

Najin sin pa je gibalno kot strela, govoril pa bi pri 28 mesecih morda lahko že kaj več: muhi pravi bejž domov,kolo,avto,oči,mami,včasih ko kaj išče npr metlo:meta,kje siii,full prepeva čebelico Majo, pri Kinkstonih pa čisto ponori he he.
Na morju je bla scena,ko je en rus plesal kazačok.Sin mirno v naročju že nekoliko zaspan,po tem pa kar na enkrat zopet na plesišče,trem parom dopove ;)naj se umaknejo,nato pa 15 minutna točka z metanjem po tleh in vsem ostalim.Ploskali smo mu vsi,še muzikantarji so tolkli po bobnih v njegovem ritmu.

mami Lea -> Nočna debata... (28.7.2005 3:26:59)

Lahko nočko. se še kej beremo. Če bi radi dobil norice pa sporočte se bomo kej v živo vidli.:)-:)-
Boste imeli pol mer :)-:)-

mami Lea -> Nočna debata... (28.7.2005 3:29:23)

Vaš mali je faca:bravo::sloncek:
Naš je tudi gibalno čisto nor spleza čisto povsod ponavadi ga najdemo na jedilni mizi ko kaj govori sm sebi.:)

hondas -> Nočna debata... (28.7.2005 3:30:30)

Ok lahko noč

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]