zvesta -> RE: Travme triletnika - pomoč (9.9.2010 8:26:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Sam bi poleg vseh možnosti, ki so tu že naštete zraven pomislil še na eno, in sicer, da je mali škrat pogruntal, da te to vrže iz tira in mu potem posvečate tako vidva kot vzgojiteljica veliko pozornosti. Seveda proti temu težko ukrepaš, ker ne smeš zanemarit ostalih možnosti. Moraš bit kar zvit, da potrdiš to možnost. So pa to leta, ko začneta domišljija in iznajdljivost delat na polno. Podobno je s "trebušček me boli". Ne moreš preverit, da otroku ne verjameš, če je res, si sploh ne upam pomislit, tko da to je lahko začaran krog. kalbo, tudi na to možnost sem že pomislila... že včeraj, danes pa še dodatno, ko je v avtu rekel, da je bolan in da mu je slabo in ga uhica boli.... in ja, imaš prav... težko mu je ne verjeti.... ker če je res strah, mu je recimo lahko slabo tudi od tega... ma, začaran krog..... včeraj je potem v vrtcu vzgojiteljica bila pozorna nanj in je jokal, ko je bila na radiu pesem o maškarah.... radio so potem ugasnile, mu ga fizično razkazale in so se dogovorili, ko mu kakšna glasba ni všeč, da naj to pove in jo bodo zamenjali..... domov je šel nasmejan in zatrdil, da bo zdaj lepo in bolje... danes pa spet taki histerični izpadi, da to ni za nikamor.... bah, jaz nisem dovolj pametna....
|
|
|
|