|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ginekološka klinika ljubljana odpoved operacij
8.9.2010 10:54:50   
gagaga
Ali katera ve kako je z operacijam? Ali jih bojo prestavili in za koliko časa?
Na njihov tel.  01 2318245 se mi noben ne javi, v centrali pa ne znajo dati nobene informacije.
Na operacijo čakam že 4 mesce pri dr. Šalamun, zdej pa to.user posted image

lp,
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ginekološka klinika ljubljana odpoved ope...
23.9.2010 14:13:49   
ammra
Pozdravljena,

jaz sem čakala tudi od maja naprej, vendar so mi že takoj v štartu povedali, da ne bom na vrsto pred septembrom ali oktobrom (čez poletje jemljejo le nujne primere).

Prejšnji teden sem dobila termin in imam sprejem sedaj v torek. Prvi dan user posted image  kliči na telefon za naročanje na poseg in zagotovo dobiš v kratkem termin.

Srečno!

(odgovor članu gagaga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?