Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Količina folne kisline??? 7.9.2010 18:08:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Prave zate Če ješ ali pa ne je čisto vseeno. FK dobiš tudi z prehrano
|
|
|
|
RE: Količina folne kisline??? 7.9.2010 18:10:37
|
|
|
|
camino79
|
Sprašujem zaradi količine, ne zaradi nujnosti v prehrani.
|
|
|
|
RE: Količina folne kisline??? 7.9.2010 18:13:09
|
|
|
|
camino79
|
Sprašuje, če sem prav razumela prvi post. Anonimna, jaz ne vem. Upam pa, da se bo našel kdo, ki ve in odgovoril.
|
|
|
|
RE: Količina folne kisline??? 7.9.2010 18:18:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala...
|
|
|
|
RE: Količina folne kisline??? 7.9.2010 23:04:52
|
|
|
|
Dona84
|
Pozdravljena 5mg je 10x preveč (5000mcg). Si prepričana, da ne piše 0,5mg? Tifol in centramed mami vsebujeta 400mcg folne kisline, mislim da elevit 800mcg. Čudno, da bi sploh delali takšne preparate. Jaz bi podvomila o kakovosti in mogoče celo originalnosti. V svetu je veliko zdravil, pa tudi prehranskih zdravil ponarejenih, kar pomeni, da ni nujno, da sploh vsebujejo deklarirano učinkovino, ni nujno, da je v deklarirani koncentraciji. Vsebujejo lahko tudi toksične primesi. Zato zdravil in prehranskih dopolnil ne kupujte po nekih levih vezah po možnosti iz tujine ali interneta, ampak pojdite lepo v lekarno, kjer ste lahko veliko bolj prepričani v kakovost, učinkovitost in varnost zdravil in prehranskih dopolnil. Uživaj v pričakovanju varno, lp Dona84
|
|
|
|
RE: Količina folne kisline??? 8.9.2010 12:54:06
|
|
|
|
anity_1
|
Kolikor vem, je v nosečnosti potrebno od 0,6 do 0,8 mg folne kisline. Vse, kar je nad 1 mg, je lahko že baje nevarno.. Jaz sedaj pijem šumeče tablete vitamina b in folne kisline, ki ima 0,6 mg folne kisline.. Potem, ko bom pa noseča, pa bom jemala elevit, ki ima v sebi 0,8 mg folne kisline in še vse ostale vitamine in minerale, ki so pomembni..
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.