dr.Ziljana Križaj-mnenje? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> dr.Ziljana Križaj-mnenje? (7.9.2010 8:52:04)

V prvi nosečnsoti pred 5 leti sem bila pacientka dr. Ziljane Križaj v Murglah v Ljubljani. V bistvu, sem bila nezahtevna nosečnica- brez vsakih težav, nič bolniških, pregledi v nosečnosti-samo tisti obvezni. GLih dosti se ni ukvarjala z mano, iz ordinacije sem kar na hitro odpeketala ven.
Zdaj pa mislim da sem drugič noseča (konec tedna bom testitrala , stara sem pa dobrih 37 let in se malo bojim spet k njej, glede na to, da stvari jemlje bolj kot ne-po liniji najmanjšega odpora. Že pred časom, sem iskala po Ljubljani kakšnega dobrega ginekologa, vendar vse zaman, jemljejo samo tiste, ki pridejo prvič (mladoletnice), če pa že imaš svojega ginekologa je zamenjava težja.
Imate kakšne izkušnje z to ginekologinjo?
hvala za vaše odgovore

ringareja -> RE: dr.Ziljana Križaj-mnenje? (7.9.2010 17:44:49)

Ojla!

Js sm bla tut njena pacientka v prvi nosečnosti...všeč mi je blo to, da sm na vsakem pregledu dobila slikico. Ampak njen odnos...ta je čis zgrešen....pa tut nepravilnosti ne opazi tako kot jih drugi ginekologi na prvi pogled...je blo o njen na forumih že kar nekej napisanga se mi zdi...uglavnem, js sm takoj po porodu zamnenjala ginekologinjo...ker res ni na mestu...

LP

gupika -> RE: dr.Ziljana Križaj-mnenje? (14.9.2010 22:28:21)

Na sosednjem forumu teče debata o njej: http://med.over.net/forum5/read.php?67,1726168

...in ni ravno spodbudna..

Stran: [1]