Rubin. -> RE: Gaja potrebuje... (17.9.2010 22:11:19)
|
Hvala vam za vso skrb, res imate zlato srce. Mi smo zaekrat dobro, mojadva spita, jaz sem v pripravljenosti, najnujneše je pri vratih. Z froschi sva na vezi. Dež malce pojenjuje, pa spet malo bolj. Jaz upam, da ne bo hudega. Za to zlato punco, ki sedaj tako potrpežljivo stoji v ozadju in daje moč tako mamici kot sestrici. Lara, res si že VELIKA punca. To je pa čista resnica. Toliko moči, kot mi je daje Lara - neverjetno. Verjetno čuti zadnje dneve, da sem v skrbeh in hodi okoli mene, me objema, mi daje lupčke, kar tako. Je sicer takšna ljubeča punčka, se rada pocrklja, ampak tako v mejah normale [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] , zadnje dni pa je res sam med in mleko. Tudi Gaja zelo lepo na njo reagira, ko sliši njen glas po telefonu. Komaj čakam da bomo skupaj in na varnem. Tako skromne želje, pa tako nedosegljive, vsaj trenutno. Ampak enkrat pa bodo uresničene, v to sem trdno odločena. Punce, hvala vam za nakazan denar, za poslane stvari, za vso skrb, za lepe misli, za pisemca, za zs, mi grejejo srce v teh težkih časih.
|
|
|
|