donna22 -> RE: Noseča študentka (6.9.2010 16:41:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrejkica Pozdravljene, najprej da povem, da sem novinka na forumu, čeprav (ne vem kako) sem prijavljena že od leta 2008. Zanima me, če imate noseče študentke status študenta v času porodniške? Namreč imam težavo v smislu: vpisana sem v 3. letnik faxa, ki ga na žalost letos nisem mogla zaključit. Na junijski izpitni rok nisem mogla in pravtako na septembrski tudi ne zaradi težav, ki jih imam v nosečnosti. Ker sem zadnja generacija starega študijskega programa bom morala prestopiti v novega, kar mi ne predstavlja težav. Težava je le v tem, da ne vem kam me lahko vpišejo v študijskem letu 2010/11. Gre se zaradi republiške štipendije in zaradi statusa študenta. Prosim pomagajte hvala vam lepa Jaz sem imela isti primer. Bila sem 3. letnik starega programa, nisem naredila pogojev, in so me vpisali v 3. letnik novega programa. Imela sem status študenta (oz. še imam) in izkoristila tisto dodatno študijsko leto, ki mi je še pripadalo zaradi materinstva. Samo zdaj, ko berem, vidim, da še ti nisi rodila. Torej ne more biti enako; dodatno leto statusa ti pripada šele z rojstvom otroka. Ali si že izkoristila eno možnost ponavljanja oz. prepisa? Če še nisi, jo lahko zdaj. Zaradi materinstva ti pripada še eno leto, ki pa ga v tem primeru še ne moreš izkoristit z začetkom tega študijskega leta. Kdaj pa imaš PDP?
|
|
|
|