Metuljček Cekinček -> RE: praznovanje rojstnega dne (6.9.2010 12:53:45)
|
Imam podobno vprašanje, zato se bom kar priključila tej temi. eva1, kateri program pa ste imeli? Tisto iskanje zapestnice je verjetno bolj za punčke, Argonavti pa verjetno bolj za fantke, a ne? Zanimajo pa me še cene takšnih praznovanj - v mestnem muzeju je cena 140 € + hrano in pijačo in torto moraš prinesti sam, kar pomeni še dodatnih cca. 60 €. Kakšne pa so cene drugje in kaj je vse vključeno? Mi smo bili enkrat na rojstnem dnevu od prijateljev v Kranju v enem športnem centru - tam mi ni bilo všeč, ker so torto jedli nekje sredi hodnika, tudi tiste moderatorke otrok niso ravno navdušile. Na enem rojstnem dnevu pa smo bili v športnem centru Gib na Drenikovi. Tam je bilo malo boljše, ampak definitivno se mi ne zdi vredno za kaj takega plačati več kot 100 €. Ne vem, nisem prepričana glede teh organiziranih praznovanj, ampak sin ima rojstni dan novembra, tako da zunaj ne moremo biti, v hiši bi nas pa verjetno bilo preveč. Glede na to, da pri teh letih starši verjetno otroke samo odložijo, pa si je tudi doma treba zmisliti kakšno animacijo, drugače bodo ti petletniki postavili hišo na glavo. Upam, da bo še kakšen faj predlog. Tale v mestnem muzeju mi je do zdaj najbolj všeč. Aja, klovni in čarovniki nam zaenkrat ne sedejo!
|
|
|
|