kalypso -> RE: alernova ali aptamil adc... (13.9.2010 22:32:02)
|
jaz malemu dajem ADC, allernova mi tok smrdi, da je ne morem niti med pripravo vohat, pa tud sin je raje lačen zaspal, kot pa da bi moral popit. čez en čas, ko se je naveličal tudi tega, sem ga začela malo sladkat, pozneje pa, ko smo ovrgli tudi sum na laktozno inoleranco, sladkala mleko z laktozo, je takoj boljšega okusa pa tud raje je pil. glede polivanja je pa žal tako, da je to mleko (oboje) malo redkejše in otroci po njem še toliko bolj polivajo. jaz sem dodajala po 1-2 žlički riževih kosmičev od milupe, kupila sem jih v mullerju, vsebujejo pa samo riž in vitamin b. sicer ni polival, ampak je bil pa dlje sit. za rižolino ne vem, jaz dajem otroku grisolino in čokolino, včasih, ampak zelo redko medolino. kaj drugega vanj več ne spravim, še to zelo težko. da bi jedel samo riževe kosmiče v mleku lahko samo sanjam. res pa je da bo star 1 leto in se je verjetno že vsega naveličal, ker je alergija še vedno prisotna in moramo zelo pazit, ker je mleko skoraj povsod, še v kruhu, tako da berem deklaracije ko nora, tud po 2 uri sem v trgovini. in tako bomo do najmanj 2. leta starosti.
|
|
|
|