Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Porod v MB porodnišnici 5.9.2010 17:02:03
|
|
|
|
donat
|
rodila v Mb, imela sem babico Barbaro, ki je zelo v redu, ampak saj so tam vsi v redu in prijazni. Ni pa bil klistir, vprašala sem vendar so rekli da ga ne dajejo. Tako da veliko potrebo kar imaš na postelji, babica pa stalno čisti. Epiduralno nisem imela, je pa imela cimra in je bila zadovoljna. lepo bodi
|
|
|
|
RE: Porod v MB porodnišnici 6.9.2010 13:29:26
|
|
|
|
Zogca
|
Rodila v MB, vse fino fajn:)! Drugače pa tudi jaz nisem dobila klistira...za epiduralno pa se nisem odločila. Tiste, ki pa so jo imele, so bile zadovoljne!:) pozdravček!
|
|
|
|
RE: Porod v MB porodnišnici 27.9.2010 17:05:17
|
|
|
|
tinki31
|
Pozdravček tudi iz moje strani! Tudi jaz sem rodila v Mariborski porodnišnici, sicer bo 6.10 že pet let odkar se je rodil naš korenjak Vid. Bila sem zelo,zelo zadovoljna. Klistira nisem dobila, niti ni bilo nobenega govora okrog tega. Sem pa imela epiduralno, za katero pa vprašanje, če se bom zanjo odločila tudi sedaj v drugo. V marcu pričakujemo namreč novega ČLANA ! Nekako samo par zaporednih popadkov nisem čutila tako zelo močnih, vsi nadaljni pa so bili kar precej hudi. Je pa res, da mi namerno niso dovajali analgetika za odvzem bolečine, ker se je otroček lepo spuščal in je porod lepo napredoval.V kolikor bi mi dovajali več analgetika in s tem odvzeli bolečino, bi se lahko otroček zagozdil,v porodnem kanalu, sama nebi čutila popadkov, nebi mogla pritiskat in porod bi morali dokončati z vakumom. Zato sem mnenja, da se skoraj zagotovo sedaj v drugo nebom odločila za epiduralno. Želim vam vsem, ki ste v pričakovanju en krasen dan...
|
|
|
|
RE: Porod v MB porodnišnici 27.9.2010 19:07:56
|
|
|
|
Taddy78
|
Tudi jaz sem sicer ena tistih, ki je rodila pred 5.leti, ampak isto ni bilo klistira, epiduralno bi takrat lahko dobila, pa sem jo pogumno zavrnila. Čez 2 uri lepo prosila, če jo lahko dobim, a je že bilo prepozno . V glavnem je bilo v porodni, s pomočjo babičarja Bojana vse lepo (če odmislim popadke) in prav.
|
|
|
|
RE: Porod v MB porodnišnici 28.9.2010 18:25:49
|
|
|
|
aknela123
|
jaz sem rodila lani v mb in če bi še enkrat, bi ponovno šla tja. ni pa mi jasno, kaj se to pogovarjate o nekem klistiru, kot pred tridesetimi leti. ali mislite svečko ali kaj?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?