enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Pri meni se kadi na balkonu. Pika. ne zaradi mene, ker me ne moti, pač pa zaradi otroka, in zaradi tega, ker ni treba, da mi smrdi in se dim vleče po celem stanovanju. Pri mojih starših pa je tud polovica kadilcev, z mojim vred, pa se gre zmeraj ven. Tako že od rojstva nečakinje. Prej je ata tudi notri kadil in vsi obiski, ko je pa dobil vnukico, ki je tam živela, je pa rekel, da se bo kadilo samo še zunaj. In zdaj se že 7 let samo zunaj kadi in nima noben nobenih pripomb. Evo pri meni je isto, tudi sama sem kadilka, kadim na balkonu, 2 leti je kar smo se preselili na svoje in sem od prvega dne rekla, da se bo kadilo zunaj, in tega se pri meni vsi držijo, mama, tašča, obiski, prijatelji,.,... Pri mami, kjer smo prej živeli, smo kadili trije, mama, moj in jaz, ko je prišla ta prva, sem rekla stop, gremo na balkon, brez nobenih komplikacij so vsi šli na balkon, kaj zdaj mama tam dela me pa boli k***, ko pridemo pa mi, gre na balkon, je res tolk uvedevna do mojih otrok. Pri tašči pa itak vsi kadijo zunaj,...
|