driska (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


somic -> driska (4.9.2010 18:54:08)

začelo se je dsanes ponoči, ko sem ga morala 2x previt, ker je bil podriskan- prej pa kakal ni nikoli čez noč. driska se je nato nadaljevala čez cel dan. kolikokrat nimam pojma. jedel je normalno včeraj in danes, tako da ne vem od česa bi lahko bilo, ker sem pri hrani zelo dosledna. videti je popolnoma normalen in zadovoljen, tako kot vedno.

kaj mu lahko ponudim, da bi probala ustaviti drisko?

star bo 8 mesecev

hvala




Anonimen -> RE: driska (4.9.2010 21:13:33)

Skuhaj prežganko, ponudi prepečenec, slano pecivo, daj dovolj pit čaja, sadnega soka ( kar ima najraje )...pa linex daj 2x na dan




ledenaa -> RE: driska (4.9.2010 22:35:50)

Linex.Drugače pa prehrana naj bo ista, ne dajaj nobenih diet.




sanelaa -> RE: driska (4.9.2010 23:03:02)

Za pit mu lahko ponudiš tudi kakšen izotonični napitek, npr. isosport. pa bobipalčke oz. slano pecivo naj gricka čez dan.
DRugače pa zapira oz. blato naredi bolj trdo banana, čimbolj temna čokolada.....




izgubljena_ovcka -> RE: driska (4.9.2010 23:30:43)

Temna čokolada in isostar osem mesečnemu dojenčku!?

Nobenih diet, verjetno gre za lažjo čreveno okužbo, otrok naj je tisto kar je ponavadi. V kolikor otrok nima vročine ali kakšnih drugih bolezenskih znakov počakaj par dni. V kolikor se stanje nadaljuje oziroma slabša po treh, štirih dneh, pokliči pediatra ali pelji otroka pokazat. Nikar pa z domačimi "zdravili" ga biksat!




somic -> RE: driska (5.9.2010 18:27:03)

ja, ne vem kako bi tole 8 mesečni otroček prenašal. sicer nasveti so ok, so tudi meni prišli na pamet, ampak sem bila skeptična glede njegove starosti.

banane ne mara, tako da je problem...

sicer pa se je driska ustavila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]


verjetno sama od sebe, tako da je sedaj vse ok

hvala vsem!




Stran: [1]