rainbow -> Kdaj previjate in koliko pojejo? (27.7.2005 12:55:57)
|
Tinka74 pozdrav! najprej čestitke k tvojemu :duda:! S tem previjanjem je res nerodno, morda pa je res bolje malo počakat, ko se naje in potem previt; jaz sem dostikrat tudi kar vmes; saj potem vedno manj poliva, pa še sliši se, ko kaka, pa še kakat začne ob določenih urah, tako da je bolj predvidljiva vsa stvar. Pri dojenju nikoli ne veš, koliko otrok poje, in nikoli si ne moreš toliko izbrizgat, tako da ti to odsvetujem; bradavice pa po vsakem podoju mazat z lanolin kremo in imet čim več na prostem;), da se ti bodo zacelile in boš lahko dojila brez nastavka. Seveda pusti, da sesa kolikor hoče in kako dolgo /no, dokler tebi ustreza seveda zaradi bradavic ravno; mogoče mora zaradi nastavka tudi bolj sesat in zato dalje traje; na sploh pa velja, da tako mali bejbiji še dolgo sesajo, ko pa se naučijo dobro sesat, pa so podoji vedno krajši (razen če se hoče še cartat); tudi moja :duda: se je najprej kar dolgo dojila/sesala, zdaj pa je gotova v petih minutah (4 mesece). Ja, navodila bi bila zelo fajn!! lep sončen dan:metulj:
|
|
|
|