|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšne barve sten v dnevni sobi
3.9.2010 13:57:17   
Bojana82
Rabim malo pomoči, in sicer imamo črno belo dnevno sobo ( omare ), tudi sedežna je črna user posted image ! Stene pa imamo bele, zanima me kakšna dobra kombinacija barve, da bi prostor postal bolj topel, prijazen in da bi barva šla skupaj z opremo!

Domen 16.11.2003

Manca
02.11.09 - 52/3430
15.12.09 - 54/4600
09.02.09 - 60/5770
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakšne barve sten v dnevni sobi
3.9.2010 14:33:01   
*Pija
Mislim, da k črno beli kombinaciji pa skorajda vse pristaja. Vsaj po mojem mnenju. A misliš stene pobarvat ali samo kakšno dekoracijo v živi barvi? No jaz bi mogoče dala jabolčno zeleno ali barvo maline. Mogoče eno steno pobarvaš v takšno barvo ali kaj narišeš in kakšno malenkost v sobi v isti barvi ali pa stene pustiš bele pa daš blazine in preprogo v takšni barvi. No lahko pa tudi vanili barvo daš bi po moje tudi pristajala. Odvisno kakšne barve so tebi všeč. 

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.9.2010 15:11:42   
Hope2
Zelena (svetla oz limeta, jabolko...), rdeča (bordo ali svetlo rdeča), roza - samo roza bi dala edino tapeto s kakim vzorcem in res samo en mali del stene. Obvezno dodatki v isti barvi ali taki ki se preliva. Barve naj bodo močne, ne blede, pastelne. V poštev pride tudi okrasni kamen. Kaka palma ali večja zelena roža v kotu

Mi imamo črno belo dnevno, stene pa so in bodo ostale bele. Na eni steni imam le narisano dekoracijo (lahko bi dala tudi dekorativne nalepke), na drugi steni pa bo kmalu bel okrasni kamen in kamin. Not sta še 2 ogromni roži. Pa na eni steni je en črn lik (trak), kjer so gor črno bele fotografije družineuser posted image . Ter še nekaj dodatkov, ki naredi toplinouser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 3.9.2010 15:15:52 >

(odgovor članu *Pija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.9.2010 15:30:34   
Anonimen
Ne vem, če bi bi stene upala barvati, meni je to premočna kombinacija (lahko pa tebi ni).

Jaz bi razmišljala o dodtakih v močnih barvah - močno lila, močno zelena, močno vijolična in mogoče na steni, namesto barve, o eni tapeti (ni nujno po celi steni) ali samo o "nalepkah".

(odgovor članu Bojana82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.9.2010 16:10:54   
Spark
Mogoče bi kakšne črne dekorativne nalepke dala na največjo belo steno. Pa še mogoče bi dodala blazine in kakšno vazo neki drugi barvi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.9.2010 10:45:37   
Freya88
Js obozujem barve... in mislim (jaz osebno) da mora biti dnevni prostor svetel... zato bi jaz dala to zeleno, ki je zdej moderna (sej ves, simobil varianta)... al pa mogoce malce svetlejso... da ni tak mocna! Ubije in svetlost bele in temno crno... pomirja... pa se rozice lepo pasejo zraven!:P Pa mas eno eko sobo!:D

Veliko srece pri izbiranju barve, le sporoci nam kako se bosta odlocila!;)

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.9.2010 10:49:14   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Bojana82

Rabim malo pomoči, in sicer imamo črno belo dnevno sobo ( omare ), tudi sedežna je črna user posted image ! Stene pa imamo bele, zanima me kakšna dobra kombinacija barve, da bi prostor postal bolj topel, prijazen in da bi barva šla skupaj z opremo!

to je meni problem za barvne stene. Če bi bla dnevna - omare le črne, lahko daš kar češ, če je pa belo črno,... jaz ne bi mela barvnih sten, oz bi menjala dnevnouser posted image , ker sem zaljubljena v barve in ni ene sobe, da ne bi bla barvna pri nas. pri nas je že bela barva.

Jaz bi dala raje kak detajl, kot je napisala milijonarka

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.9.2010 15:22:32   
Bojana82
Freya88, mislim da se bom kar za tvojo varianto odločila, ker sem imela že sama v mislih nežno zeleno.....pa še rožice, dobra ideja!

Domen 16.11.2003

Manca
02.11.09 - 52/3430
15.12.09 - 54/4600
09.02.09 - 60/5770

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.9.2010 17:18:46   
Freya88
IZVIRNO SPOROČILO: Bojana82

Freya88, mislim da se bom kar za tvojo varianto odločila, ker sem imela že sama v mislih nežno zeleno.....pa še rožice, dobra ideja!

Veliko srece, ko pa bosta zrihtala sobico... lahko kaksno slikco prilimas, da vidimo!;)

LP:)

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.