|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečniški testi
3.9.2010 11:41:37   
ana_ana
Lep pozdrav!
Zanima me kakšne iskušnje imate z temi testki.Namrč jaz sem pred tremi dnevi točno 28dni po zadnji M naredila test(sing duo) in se je pokazala zeloooo rahla crtica,nasledni dan test ponovim(bayby chek) tudi rahla črtica sicer majčkeno bolj izrazita od šrve,danes 3 dan zamude naredim še en test(sing duo)in spet bleda crtica sicer vidna ampak rozo-bleda.sdaj pa nevem ka naj si mislim begajo me zelo ti testi,razen zelo rahle slabosti skozi dan nimam nobenih drugih nosečniških znakov.
hvala,lp

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 3.9.2010 13:51:42 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NOSEČNIŠKI TESTI.....
3.9.2010 11:46:14   
tix
Važno da je črtica user posted image ČESTITKE

(odgovor članu ana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.9.2010 11:48:52   
anity_1
Mislim, da si res srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image

Včasih kdaj zatajijo ti testi, kolikor sem brala.. Ampak, ker si ti tolikokrat delala te teste in se je vsakič pokazala rahla črtica, mislim, da si res user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.9.2010 11:49:29   
Isabellabina
Ma ne vem, jaz sem imela malo morje teh slabih črtic ,pa nikoli ni bilo nosečnosti,dokler se res ni pokazala močna črtica,takrat pa je bila. 

< Sporočilo je popravil Isabellabina -- 3.9.2010 11:50:19 >

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.9.2010 12:21:22   
ana_ana
hvala punce.tudi jaz mislim da je pa zdej to to.za mano je ena nesrečna nosečnost ki se je končala z abrazijo in sedaj si še bolj zelim plusek in srčno upam da se je prijelo.pri prejšnji nosečnosti je bila 3 dan izostanka črtica dokaj lepo vidna,sedaj pa tele rozo-blede crticeuser posted image
res pa je da tudi M nisem imela nikoli redno in pa je mogoce tudi ovulacija bila pozneje in temu primeren nosecniski hormonuser posted image

hvala  lep dan....

< Sporočilo je popravil ana_ana -- 3.9.2010 12:22:36 >

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.9.2010 21:52:30   
kristy23
potrebujem nasvet saj ne vem kaj naj naredim. pred 6 meseci sem nehala jemati KT in in menstruacije nisem imela do zdaj ( v bistvu do 21.8). s fantom sma se pogovarjala o bebici, prej ko je šel na misijo in sma se zmenla, da ko konča začnema delat na user posted image . avgusta je prišel na redni dopust in sma bila nezaščitena. pol pa pride M, no v bistvu zelo svetla kri. imam pa zelo napete prsa in me bolijo, zadnje dneve pa čutim tudi nekakšno slabost. zdi se mi pa prehitro delati test.

hvala za nasvet

(odgovor članu ana_ana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.9.2010 10:24:45   
romare
kristy23
če si imelauser posted image 21.8.,imaš zdaj najbrž ovulacijo,zato poglej še kakšen izcedek imaš mogoče vama pa zdej uspe!!!

(odgovor članu kristy23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.