Lolek in Bolek -> RE: Spanje 5 letnikov v vrtcu (6.9.2010 13:36:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: blak Evo, vidiš, mi pa imamo obraten problem. Naš je sicer v skupini 4-5, on je star 4 in pol. On popoldanski počitek potrebuje, čeprav sam pravi, da ne. In skupina je naravnana tako, da se pač prilagajajo otroku: torej če on reče, da ne bo počival, ga pač ne dajo počivat. Je pa potem obupen popoldan, siten, podivjan in če se kam z avtom peljemo ziher zaspi in potem imamo žurko zvečer, pa naslednje jutro spet. Eh, ni kaj, se bo treba pogovorit z vzgojiteljicami, da počiva vsaj pol do ene urce. Tvoj fantič pa se mi smili. Jaz bi vzgojiteljicam predlagala tako: naj leži na ležalniku pol ali tričetrt urce, pol pa naj vstane in naj kaj riše, barva, sestavlja, lista knjigice pa je hitro ura in pol mimo. Btw: koliko časa pa imajo sploh namenjenega počitku? Ker se mi zdi, da naj bi čas počitka za tako velike otroke trajal uro in pol, več ne. Tole je pa tako napisano, kot da bi jaz napisala. Pri nas je problem še sledeč. Običajno doma zaspi med drugo in pol tretjo ko jih v vrtcu že dvigujejo iz spanja - tako da mu znmanjka časa da bi zaspal[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
|
|
|
|