RE: malica v vrtcu (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

maja1488 -> RE: malica v vrtcu (3.9.2010 21:23:56)

IZVIRNO SPOROČILO: 2.2.

sicer zdaj razmišljam ,ker tamala noče spat v vrtcu(niti doma več ne spi čez dan) da bi jo imela samo do kosila-a je potem kaj ceneje vrtec?
za zdaj je prijavljena no sem rekla da bo bila od 7-14h. samo če noče spat kaj mi drugega preostane kot da jo hodimo po kosilu iskat.

Pri nas pa tiste, ki nočejo ne spat in ne počivat dajo v drugo igralnico in se tam igrajo dokler ostali ne ustanejo. Kaj pa če je recimo nebi mogla pridet iskat? Nekako morjo imet poskrbljeno tudi za nespalčke.

mala zirafa -> RE: malica v vrtcu (4.9.2010 9:44:02)

Če ga imaš v celodnevnem programu , mu pripada, ne glede nato, kdaj gre domov.

2.2. -> RE: malica v vrtcu (4.9.2010 14:19:45)

ok.; hvala za odgovore se bom pozanimala in vprašala vzgojiteljico kako je z tem.
zdaj me pa še zanima včeraj sem dobila odločbo iz občine o pravici o zniževanju vrtca in me zanima če moram to odločbo kam odnest v vrtec, da na podlagi tega izračunajo ceno vrta ali je to samo meni namenjeno .

maja1488 -> RE: malica v vrtcu (4.9.2010 14:41:18)

IZVIRNO SPOROČILO: 2.2.

ok.; hvala za odgovore se bom pozanimala in vprašala vzgojiteljico kako je z tem.
zdaj me pa še zanima včeraj sem dobila odločbo iz občine o pravici o zniževanju vrtca in me zanima če moram to odločbo kam odnest v vrtec, da na podlagi tega izračunajo ceno vrta ali je to samo meni namenjeno .

To je samo zate. Vrtec dobi podatke direkt iz občine.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]