~Biba~ -> RE: Nova borba se pripravlja VII. (28.1.2011 17:15:56)
|
hej hej... no prvo jaz...čeprav so nas pri slovenščini učili, da ko naštevamo, je jaz vedno na koncu UZ je bil v redu..oba jajčnika delata s polno paro...folikli rastejo...naslednji UZ v ponedeljek. do takrat pa se gonalim naprej klarilu...hmm..nočem bit nesramna, a kaj ko bi raje zrihtala varstvo za tamali2, in bi se namesto s sosedom, podala na pijačko/izlet s tvojim, ter se poskušala tam malce pogovorit...mogoče pa kako razvajanje v dvoje, kot je predlagala Se, tudi ne bi škodilo, ali? nončika, te be pa že dolgo nisem brala držm pesti, da se bo na koncu vse dobro izteklo s službo...čeprav dandanes, smo tak vsi v isti godlji. akvica...pobožaj bušija...upam, da pridem hitro za tabočeprav buši je že velik, od hrane vičipu dobra obnovase bere tako, kot poteka tvoje življenje trenutno...hitr, polno novih presenečenj, a vedno pozitivno, pa še tolko dobrih ocen čakam na branje v ZS najbolje da ga kar v wordu napišeš in razpošlješ Se vem kako se počutiš...veš da še je tak malo, pa da je kakih 10 izpitov blo težjih, pa se še vseeno negi nekaj zaštrika, pa enostavno ne gre in ne gre naprej....a še preden se zaveš, imaš v roki vezano diplomo, čakaš tisti občutek olajšanja, a ga ni...meni je komaj na podelitvi, pol leta po koncu vsega kliknilo...da zdaj pa je to to...kaj pa naj zdaj začnem sama s sabo, je blo prvo vprašanje...še danes ne vem odgovora pa če poglednem nazaj, saj ni blo tak težko, kot se je v tistem trenutku zdelo, čeprav sem vse skupaj par krat poslala v p.m. ....če rabiš kakšno pomoč, javi ledenka babji večer? kaj ste počele? razen tračale, in kofetkale živa, uživaš? ostale babnice...lep večer, pa hitro kaj napisat
|
|
|
|