Serendipity -> RE: Nova borba se pripravlja VII. (22.12.2010 21:59:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ Punce, kako premagati praznično depresijo? ...pečem kekse, pospravljam, hodim na 1,5 urne srehode, na kavice s kolegicami, v šoping, dopoldan v službo...a tale cmok v grlu noče in noče izginit!....spet en božič več, zdaj že 4., ko ne bo ob božičnem dreveščku otroškega joka...ah...se mi zdi da se vse odvija mimo mene, jaz le nepremično strmim, vse ostalo pa ko na vrteljaku hiti mimo.... Ah, mišika moja. Ne vem kaj naj ti rečem. Me je tak zabolelo, ko sem te prebrala. Vesela sem, da si nam napisala tole. Ker veš, da smo ob tebi s tabo in te razumemo. Mene je vedno skelelo to vprašanje in ta praznina - še posebej v teh časih. Lahko sem se zamotila na tisoče načinov, ampak v trenutku samote sem vedela, da bo ta ćrv pričrvljal do mene in me glodal globoko v dušo. Bilo mi je nerazumljivo zakaj. A zdaj, ko pogledam malo miss, vem zakaj je bilo tako skeleče, tako dolgo in zakaj prazno. NJO smo čakali. Je rabila več časa, da pride do naju - ampak prav ona je hotela biti z nama in nama je bila namenjena. Tako to vajino boleče, dolgotrajno čakanje pravi, da čakata nekaj posebnega, čudovitega, enkratnega. Čakata tisto zvezdico, ki bo prav posebej sijoče zasijala z vama in vama kravžljala laske, izvabljala solze smeha in tudi žalosti. Želim ti (in še eni drugi dobri dušici, ki je nekoč sijala tu z nami), da bo ta čas čim manj napet in težek in da drugo leto prinese TO kar vam želi srce. Nasveta kako pregnati te občutke pa nimam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Imam le tisoč objemčkov, pa še kakega zraven. Bodo kaj pomagali?
|
|
|
|