Serendipity -> RE: Nova borba se pripravlja VII. (24.11.2010 9:56:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro! biba, te bom po riti! smo 1000x rekle, da so znaki za M in za nosečnost ISTI in da ne predčasno metat puške v koruzo! jaz še kar navijam kar se gonala tiče - lahko, da boš mela še kar IUI, ampak bo druga stimulacija. pač namesto klomifenčka ali kar zdaj jemlješ boš dobila špike. nič bat! aquica, kako stanje pri tebi? sem na konzervah videla, da se je umirilo! počivaj in pozitivno naprej! klarilu, kako kaj ti in tvoji bolančki? IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kukiiiiiiiii lupčka tebi in itak da boš naredla izpite, v to sploh ne dvomim M bo zaenkrat kar edinc, najprej moram nehat dojit pa pol si mal zdravje porihtat... Tako kot ajsi poreče! Pa še moji hugsi za VSE! Babe žabe - karkoli se nam grdega dogaja - smo močne in zmoremo VSE in še več. Zato takoj negativne misli vstran! Aqui - pikica se le namešča, ker si ne najde udobnega prostora! Biba - nega seri!!!!!!! DOKLER JE NI JE NI! Boš videla, da se boš kmlau kotalila kot žogica marogica! piškotek - hruška gor, hruka dol - nič se ne pretvarjaj - itaq vse obvladaš!!!!! Še premišljujem kam :)
|
|
|
|