|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
27.10.2010 20:21:01   
murkica
Zdele sem se mogla pa na hitro javit, ko sem zagledala tvojega sončka >Sonček :))) Kakšen lepotec. Se bomo mogli kaj dobit, da bi ga predstavila naši Lani :)

No pa da malo povem kako je pri nas. Mala je pridna za znort, (razen kakšne trme sem in tja), ampak to se ji upraviči, ker se tolažim s tem, da je drugače super na vseh področjih.

Spi ves čas- podnevi gre spat ob 12.30 in spi od pol do 2 uri. Kakor kdaj in je potem to vse za cel dan. Zvečer pa pade v posteljo ob 20h in se zbudi okoli 8h :))) Mami naspana, mir v bajti :) No ampak tako že ves čas oziroma prej je bilo do 8.30. :)

Pridno jemo. Nimamo več nobene flaške, pet obrokov na dan, z vmesnim sadjem, če je slučajno kaj lačna in tečna. No pa kakšna žemljica pade, če sva ravno v trgovini, ker obožuje kruh.

drugače pa še ne hodimo, ampak se kobaca sem in tja in je tako hitra, da jo komaj dohajamo. Zanima jo vse 100 na uro in nam da na tem področju kar vetra. Govorimo mama, ati, babi, avion(izgovorjava vion), mandarina je rina, kahlica je ka (smo skroaj že čisto suhi, mogoče samo še enkrat na dan polula pleničko ostalo v kahlico :))), drugače pa oponaša vse mogoče živali, maha, pošilja poljubčke in še marsikaj bi se našlo.

8.11. gremo v vrtec in se mi zdi, da bo to večji korak zame, kot za malo :).. Mami bo mogla spustit ptička iz svojega gnezda. Ampak sej vem, da ji bo lepo in d abo uživala med sovrtsniki.

Drugače pa nič kaj novega. Ko gre mala v vrtec mami začne nazaj študirat in upam, da v roku leta in pol pade diploma... Bi bil že skrajni čas :)

No toliko na hitro o nas. Poljubčka vsem, ko pa bom imela malo več časa pa prilepim kakšno slikico, zdaj pa šibam delat.

Cmok MUrkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 651
28.10.2010 6:10:40   
Klarilu
user posted image
jutro

< Sporočilo je popravil Klarilu -- 28.10.2010 6:12:06 >

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 652
28.10.2010 9:18:59   
Klarilu
user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 653
28.10.2010 9:32:43   
~Biba~
jutro

babike hvala vam , vsaki posebaj za pozitivne besede ...ko vidim, da nisem sama, mi je veliko lažjeuser posted image user posted image

sonček kako velikega korenjaka že imaš..bo dobil mali kakšnega bratca/ sestrico?user posted image

murkica..lepo da imaš tako pridno punčko...pa še prava trača jeuser posted image
čim manj solzic 8.1.. za mamico...mala se bo že zamotila z igračkami in drugimi otrociuser posted image

klarilu dobro jutro tudi tebi..in seveda jutro vsem ostalimuser posted image

ledenka kako kaj nedojenjeuser posted image

Se..izletek...veš mam samo danes fraj...vsak drug dan sem si že zaplanirala..tak da med temi počitnicami ne bo šlo...lahko pa se zmenive za kdaj drugič...nič ne nucaš, da bi mogla nujno skočit v mb?user posted image

< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 28.10.2010 9:34:09 >

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 654
28.10.2010 12:27:00   
ledenka
user posted image  kakšen dečko!

grem dalje delat...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 655
28.10.2010 17:28:52   
Klarilu
user posted image
se vidi da se čarovnice približujejouser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 656
28.10.2010 22:10:10   
Serendipity
Iiiiiiiiiiiiiiiii! Iiiiiiiiiiiiiiiii! Iiiiiiiiiiiiiiiii! Iiiiiiiiiiiiiiiii!  Zarjin lubek je prišel na ogled (obisk) user posted image user posted image user posted image Mater mamo lepega zeta! user posted image user posted image  user posted image user posted image

murki -prava damica je vaša pupika!

bibi - user posted image Naaaaj ti bau čin pa kaj proute MB-je šla, p ajaven, ok?

cookie  - what's your excuse za plaaaaveeeega? Ja, itaq te čakam na obisk! user posted image

klarilu - hihi, spoooooookyyy

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 657
29.10.2010 10:07:26   
Klarilu
dan!
zgleda da morm jaz prva napisat da bo potem še kakšna izgubljena duša še kej napisalauser posted image
včeri zvečer sem se spravila nad učke,pol se mi je neki vrtel k sem preveč ruma dala notr v učke uff,no ja dobri so pa vseen bli,no še za danes bodouser posted image
zdele grem pa prste delatuser posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 658
29.10.2010 10:39:33   
Serendipity
Klarilu - dobra si, ni kaj! user posted image

Pa še ena sunshine za vse. Sem ugotovila, da sive misli privlačijo sivo energijo. Law of attraction bi lahko to poimenovali. Torej pupe  - Don't worry beeeee haaaaaappyyyyyy user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=l9K4BKkLaCI

user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 659
29.10.2010 12:40:27   
Klarilu
user posted image
pa še neki za našega piškotka k je dobil plavga tko čist by the wayuser posted image
user posted image
Ajsi in ostale:
user posted image

takole prstki so bili vsi lepo v vrsto postavljeni (recimouser posted image )
user posted image
mnjami
user posted image
user posted image user posted image

zdele morm it pa še omakco za špagetke delat,pa kavico skuhat  pa tkouser posted image

< Sporočilo je popravil Klarilu -- 29.10.2010 12:41:26 >

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 660
29.10.2010 17:22:42   
~Biba~
to pa je že petek...mam počitnice, pa manj časa, kot takrat ko j ešola...razumi ti ta moj sistemuser posted image preveč kavic je bilo treba nadoknadit,...pa še vedno sem v zaostankuuser posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 661
29.10.2010 17:23:09   
~Biba~
klarči...tvoji prstki pa me mikajo da bi jih posnemala...sam kaj ko ni časa

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 662
29.10.2010 17:39:20   
Klarilu
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

klarči...tvoji prstki pa me mikajo da bi jih posnemala...sam kaj ko ni časa

Bibek ful hitr se naredijo,v pol urcah pa je fertik tko da če želiš ti lahko dam receptuser posted image

Punce moje v torek vas bom pa prosila da boste držale pestke k mam razgovoruser posted image user posted image user posted image v Humanic (pri čeveljčkihuser posted image ) v cityparku tko da upajmo da bodo rekli da naj kar naslednji dan pridem delatuser posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 663
29.10.2010 18:28:40   
kuki monstr
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu
Punce moje v torek vas bom pa prosila da boste držale pestke k mam razgovoruser posted image user posted image user posted image v Humanic (pri čeveljčkihuser posted image ) v cityparku tko da upajmo da bodo rekli da naj kar naslednji dan pridem delatuser posted image

kdaj mas?

~ Every day is a new beginning. Treat it that way. Stay away from what might have been, and look at what can be. ~

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 664
29.10.2010 20:29:46   
Klarilu
11.30 mam pol bomo pa videl čeprav mi delovni čas sploh ni všeč ampak če ni dinarčkov bi moral pa pač mal potrpet ker je delovnik od 9 zjutri pa do 21 in se delajo sobote ter nedeljeuser posted image

(odgovor članu kuki monstr)
Neposredna povezava do sporočila: 665
30.10.2010 6:20:12   
anity_1

takole prstki so bili vsi lepo v vrsto postavljeni (recimouser posted image )
user posted image
mnjami
user posted image
user posted image user posted image

Sem malo pogledala na vašo temo.. In sem zagledala tele prstke! Noro dobro zgleda user posted image Tako da klarilu, če si pripravljena deliti z nami recept, bi ti bila zeloo hvaležna! user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 666
30.10.2010 8:57:27   
kuki monstr

11.30 mam pol bomo pa videl čeprav mi delovni čas sploh ni všeč ampak če ni dinarčkov bi moral pa pač mal potrpet ker je delovnik od 9 zjutri pa do 21 in se delajo sobote ter nedeljeuser posted image

ooo bom drzala pestke :)

a to v btc-ju al rudniku?

~ Every day is a new beginning. Treat it that way. Stay away from what might have been, and look at what can be. ~

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 667
30.10.2010 11:15:43   
~Biba~
kuhamo kuhamo user posted image

user posted image user posted image moje čarovnice..ker vsaka posebaj z dneva v dan ustvarja čudežeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 668
30.10.2010 16:07:56   
Klarilu
anity_1 izvoli:
Sestavine:
1 cup (200g) sladkorja v prahu
1 cup (227g) masla na sobni temperaturi
1 vanili sladkor
2 2/3 cup (290g) moke
1 žlička soli (jaz sem jo pozabila in se šele zdaj spomnila user posted image )
mandeljne

Zmešamo maslo,sladkor v prahu,jajce,vanili sladkor in moko ter sol.Jaz sem z metlicami zmešala dokler nisem dodala moke,potem sem pa zamenjala nastavek za testo na koncu pa še malo z rokam zgnetila. Daš v posodo in razrežeš na 4 dele ter postaviš v hladilnik za 30 minut. Potem pa uporabiš čajno žličko ter zajameš tako s kupčkom razvaljaš med dlanmi ter oblikuješ členke od prsta in dodaš mandelj.
user posted image
Nato položi na peki papir ter peci na 180 stopinj in 20-25 minut.
user posted image
Potem jih daj ven in jih pusti še 3 minute da se malo ohladijo ter nato pri vsakem lahko dvigneš mandelj ter dodaš rdeče barvilo (kapljico ter pritisneš mandelj nazaj da se kapljica razlije pod nohtom.
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 669
30.10.2010 16:12:26   
Klarilu
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr

ooo bom drzala pestke :)

a to v btc-ju al rudniku?

cityparku btcuser posted image

jaz mam pa tamala dva boščka,oba sta včeri iz vrtca čist boga prišlauser posted image Luki skor že čist brez glasu,Klarči ma pa tko čudno dihanje pa kašelj da imam na sumu bronhiolitisuser posted image in k pomislim da me ne bi bilo zraven k sta taka boščka me kr zvije,sploh klarči k ne vem kdaj se bo spet pojavil da bo nehala dihat tko da me je prov strah teh bronhitisov in tega sranjauser posted image

sliko sem oddala,navdušenje je bilo veliko in se mi zdi da iskreno tko da vsaj neki dobregauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 670
30.10.2010 17:20:35   
anity_1
Klarilu, super hvala!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 671
30.10.2010 17:52:08   
kuki monstr
larilu aaa sam d se ti ne bo zmesal od
user posted image

jz bi pomoje hotla vse kupit.hahah user posted image user posted image user posted image user posted image  bi se kopala v njih user posted image user posted image user posted image user posted image ...na konc vs kes k bi ga zasluzla sam za cevlje dala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ojoj grozna sm user posted image user posted image user posted image user posted image

ej a je ktera ze probala terapijo s hipnozo? mal berem o tem pa je zlo zanimiva user posted image

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 672
31.10.2010 15:17:00   
Klarilu
Piškotek moj ma to se mi že zdejuser posted image zakaj pa misliš da bi tam pa delala ja glih zarad čeveljčkov user posted image
včeri zvečer smo šli na dežurno k je bila tamala čist fertik,kašljala tko čuden,dihala ful težko,vročinauser posted image tko da je dobila inhalacijo z enim zdravilom,ima glasilke čist boge,na pljučih se neki sliši tko da bo povsej verjetnosti se še bronhiolitis razviluser posted image pol k smo domov prišli je šla nanat in itak se skoraj takoj zbudila jo pridem iskat in povštr in kovtrček čist mokra,tamala čist gorela in je bila že taka da se je ful mal odzivalauser posted image tko da sem ji hitr zbijala vročino da je vsaj k seb bošček mali prišla

Danes zjutri sva šla z Lukcem moji mamic neki nest in vmes jo je pa tašča poklicala in ji začela govorit da sem jaz lahko vesela da imam streho nad glavo in da sem na toplem,...user posted image in itak da se je moji mamic snel in jo je poslala v tri krasne user posted image tko da mi je potem začela pa jokat k je rekla da šele zdej vid kako težko mi mora bit,tko da mi je  mami v slabo voljo spravila k res ni rabila tega zdej k je že itak težko k je sama in pol se zmeri spomni na atija ma ful grdo je tašča to naredila res. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 673
31.10.2010 21:05:28   
Serendipity
user posted image

Klarilu - uh, res nimate sreče pri vaši hiški z zdravjem...*pikepoke* in mirno noč

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 31.10.2010 21:09:32 >

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 674
1.11.2010 8:25:24   
kuki monstr

Piškotek moj ma to se mi že zdejuser posted image zakaj pa misliš da bi tam pa delala ja glih zarad čeveljčkov user posted image
včeri zvečer smo šli na dežurno k je bila tamala čist fertik,kašljala tko čuden,dihala ful težko,vročinauser posted image tko da je dobila inhalacijo z enim zdravilom,ima glasilke čist boge,na pljučih se neki sliši tko da bo povsej verjetnosti se še bronhiolitis razviluser posted image pol k smo domov prišli je šla nanat in itak se skoraj takoj zbudila jo pridem iskat in povštr in kovtrček čist mokra,tamala čist gorela in je bila že taka da se je ful mal odzivalauser posted image tko da sem ji hitr zbijala vročino da je vsaj k seb bošček mali prišla

Danes zjutri sva šla z Lukcem moji mamic neki nest in vmes jo je pa tašča poklicala in ji začela govorit da sem jaz lahko vesela da imam streho nad glavo in da sem na toplem,...user posted image in itak da se je moji mamic snel in jo je poslala v tri krasne user posted image tko da mi je potem začela pa jokat k je rekla da šele zdej vid kako težko mi mora bit,tko da mi je  mami v slabo voljo spravila k res ni rabila tega zdej k je že itak težko k je sama in pol se zmeri spomni na atija ma ful grdo je tašča to naredila res. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pikico, sej bo.. sam zgleda d si mora imunski sistem spedenat. upam d bo cim prej kul. mislim na dobre stvari pa ti posiljam + enerđi user posted image

kr se pa scen s tasco tice pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej k bos na siht hodila bos manj casa doma in ne bos bla tok v teh scenah not. pa se z mislimi bos drugje, k bos obdana s ceveljcki pa ljudmi..pa ti bo to dobr nrdil. bos vidla. do takrat pa zdrz tko k si do zdej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa si zapoj... pikaaa pokaaaa pikaaa polonicaaa to sem jazzzz user posted image user posted image user posted image user posted image

al pa bila je huda mravljica
6 crnih nog je imelaaaa
je migala je vohala..je cisto ponorelaa user posted image user posted image user posted image

http://www.mojvideo.com/video-huda-mravljica/2cc664983f9157cdb657

al pa tale..
http://www.mojvideo.com/video-en-hud-pesjan-je-zivel/a90075804366b58d45d3

En hud pesjan je živel,
se futral je z ljudmi,
z njih žup'co si je kuhal,
obral jih do kosti.

Enkrat pa en'ga najde,
ga hoče v lonec dat',
preveč je čudno dišal,
preveč je bil kosmat.

Kdo bil je ta kosmatež,
lahko ugane vsak.
Dihur je bil, kajneda!
Narobe, bil je vrag!

Pesjan čez kotel padu,
pa s kropom se polil,
ga vrag je brž obglodal,
pa župco vso popil.

Uči nas tale štor'ja,
da kjer sta vraga dva,
da tisti zmerom zmaga,
k' 'ma več pesjanskega

resnicna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Katerega ginekologa priporocas
someon

Ima kdo kakšne izkušnje z naslednjimi ginekologi/injami? BRUS NATAŠA KOBAL BORUT BARBIČ MATIJA KOROŠEC SARA KENDA ŠUSTER NATAŠA LUČOVNIK MIHA SKUK EVA