murkica
|
Zdele sem se mogla pa na hitro javit, ko sem zagledala tvojega sončka >Sonček :))) Kakšen lepotec. Se bomo mogli kaj dobit, da bi ga predstavila naši Lani :) No pa da malo povem kako je pri nas. Mala je pridna za znort, (razen kakšne trme sem in tja), ampak to se ji upraviči, ker se tolažim s tem, da je drugače super na vseh področjih. Spi ves čas- podnevi gre spat ob 12.30 in spi od pol do 2 uri. Kakor kdaj in je potem to vse za cel dan. Zvečer pa pade v posteljo ob 20h in se zbudi okoli 8h :))) Mami naspana, mir v bajti :) No ampak tako že ves čas oziroma prej je bilo do 8.30. :) Pridno jemo. Nimamo več nobene flaške, pet obrokov na dan, z vmesnim sadjem, če je slučajno kaj lačna in tečna. No pa kakšna žemljica pade, če sva ravno v trgovini, ker obožuje kruh. drugače pa še ne hodimo, ampak se kobaca sem in tja in je tako hitra, da jo komaj dohajamo. Zanima jo vse 100 na uro in nam da na tem področju kar vetra. Govorimo mama, ati, babi, avion(izgovorjava vion), mandarina je rina, kahlica je ka (smo skroaj že čisto suhi, mogoče samo še enkrat na dan polula pleničko ostalo v kahlico :))), drugače pa oponaša vse mogoče živali, maha, pošilja poljubčke in še marsikaj bi se našlo. 8.11. gremo v vrtec in se mi zdi, da bo to večji korak zame, kot za malo :).. Mami bo mogla spustit ptička iz svojega gnezda. Ampak sej vem, da ji bo lepo in d abo uživala med sovrtsniki. Drugače pa nič kaj novega. Ko gre mala v vrtec mami začne nazaj študirat in upam, da v roku leta in pol pade diploma... Bi bil že skrajni čas :) No toliko na hitro o nas. Poljubčka vsem, ko pa bom imela malo več časa pa prilepim kakšno slikico, zdaj pa šibam delat. Cmok MUrkica