Martina27 -> februarčice (27.7.2005 12:06:42)
|
Lep pozdravček februarčice! Upam,da ne boste jezne,ker sem se mal vrinla v tole vašo temo,ampak me je pritegnila predvsem iz razloga,ker sem bila sama letošnja februarčica,katera je 05.02 povila svojga prvega sončka. Sama sem lani tak čas zelo trpela,saj sem bruhala in bruhala.Sma sebi sem se prav gnusla,tak sem se slabo počutila. No svojga sinčka pa sem prvič začutila 03.09.2004 in to je bil zame najlepši trenutek. Imela sem tudi težave,ampak z močno voljo in z željo po snidenju s svojim pikecom,smo tudi to preživeli. Moj porod je bil šala mala ob vseh predstavah, ki sem jih imela v glavi.Lahko vam rečem,da je bil moj strah pred porodom že skoraj bolano neumen.V slabih dveh urah v porodni sobi,sem končno videla mojga najlepšega fantka,kateri je zdaj že pravi nagajivček,ki mamici zelo rad nagaja,predvsem pri rožicah. Vsem vam,ki boste postale srečne mamice in ste še v pričakovanju,želim čim več lepih trenutkov v vaši nosečnosti,kajti to je najlepši čas razvajanj iz strani vaših dragih možekov ali fantov,mamic,očkov..... Pobožajte svoje pikice in se lepo čuvajte:angel: Pozdravček od Martine in mojga Žan Taia:sloncek:
|
|
|
|