snnedko -> RE: Zaupanje (6.9.2010 13:21:09)
|
Da dodam še zadnje poglavje. Čez vikend sem odšla na obisk k prijateljici daleč stran od doma, da se malo oddaljim, razmislim, mogoče tudi odložim odločitev. Vsekakor je bilo bolj znosno kot doma. Po vrnitvi domov pa tole: Očitno je bilo EX-u (zdaj ga že lahko tako poimenujem) dolgčas in je brskal po računalniku in seveda našel zadnje dni najbolj obiskan link na internetu, vse kaže, da je post tudi prebral. Čeprav nikjer ne omenjam ne njegovega in ne svojega imena se je v prebranem prepoznal in zato sem bila deležna očitanj brez konca in kraja. Ker nimam kaj skrivat, hkrati pa postavljena pred dejstvo zdaj ali nikoli, sem pač odkrito povedala kaj mislim o njem in naju in pa tudi edina "koza" nisem, ki tako razmišlja. Dodal je še samo, da mu nihče ne bo govoril kaj je prav al pa ne, mi namenil še zadnji ledeno hladen pogled, ignorantsko spravil nekaj stvari v torbo in brez besede ali pozdrava odšel skozi vrata. Kaj naj še dodam, bom "požrla" tudi še to. Obračam novi list - ampak sama. Pa še to: Resnica direktno v obraz, ga je prizadela bolj, kot bi ga bila jaz sposobna kdajkoli ali s čimerkoli...
|
|
|
|