malaMravljica -> RE: Oktobrčki 09, 2.del (22.10.2010 10:02:19)
|
Februarka, joooj.. to je bil pa grozen dan. Ej, ce kaj rabis povej, sej se znamo kaj zmenit. So cunje ok ali ti vse smrdi, sam povej ce kaj rabis, resno to! Tassika, ko sem brala kaj je blo pr teb, groza. Mojmu se je enkrat neki zataklno v grlu med voznjo. Jedel je v Salzburgu, mal pred ciljem v Slo, ravno na zelo ozki cesti in ovinkih kjer ni sans, da ustavis se mi je pa dusit zacel. Ko sem resila situacijo nisem vec niti naprej mogla pelat, noge so se mi sam se tresle. Majaka, v sredo zjutraj je bil sneg pri nas, vceraj pa ne. Mah ne vem, tu je druzinam prijazna drzava ja. Sam porodniske pa nimamo, si sicer doma, sam denar izostane iz druzine. Kar pa dobim prvo leto starsevskega nadomestila nam ga pa v obliki davka na drugi strani skor vsega vn nazaj poberejo. Sam je pa res, 3 leta bit z otrockom doma, jupiiii. Ceprav tok kot jaz poznam moje punce v Sloveniji so bile pa vse vesele, da so lahko po 1 letu porodniske spet delat sle in me kar sprasuejjo sedaj, ce ni dolgocasno tok casa bit doma. Majcy, lepi ste, kaksna modrookica je to.
|
|
|
|