Roberta69 -> RE: Vrtec in bolezni (10.9.2010 10:27:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka321 Hvala bogu smo dali to skoz, začetek je bil 14 dni v vrtecu, 7 dni doma, cca 4 mesece je tako trajalo. Je pa sedaj ok! Čeprav se pa pojavijo drugi problemi, a lahko verjamete, da v vrtecu ne povedo staršem, če njihov otrok koga poškoduje ali kaj podobnega. Tako sem bila presenečena, ko je en fantek mojo malo tako sunil, da je padla, pri tem pa si glavo prebila, da sem jo peljala na šivanje, vzgojiteljica pa niti staršem od njega ni povedala. Nisem malenkostna, ampak je to stvar, katera je prav da so starši o tem obveščeni. Kaj menite? Meni je bilo rečeno, da vzgojiteljica vedno pove, kaj se dogaja s tvojim otrokom, se pravi, kaj se je dogajalo z njim oz. pove, če je on nekomu kaj storil, pove tudi, če jih je tvoj otrok "fasal", ne pa od koga. In ker se zadeve kot so grizenje, porivanje itd. v določenem obdobju načeloma pojavijo pri vseh, baje nima smisla, da bi se ne vem kako izpostavljali oz. najbrž zaradi varovanja podatkov ne smejo povedat, kdo je koga poškodoval (če pa otroci že govorijo, pa itak povedo sami). papa[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|