špelin@ -> RE: Izjava Benke Pulko (2.9.2010 15:14:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: HHH Po moje ji grejo na živce mačke, ki se klatijo okoli blokov in hiš in so nikogaršnje. Potem pa se naj dejo takšnile upokojenci, ki se jim živali kao smilijo in jih hranijo. To je pa tudi vse kar storijo za njih. Mačke so sicer popolnoma divje, bolne, zanemarjene. Serejo in pišajo, da vse okrog smrdi. Papirji od salam in podobne "mačje posode" ležijo kjer jih mačke zapustijo... To zame ni skrb za živali in takšni ljudje tudi meni dvignejo tlak. Ja ok, kaj pa delajo penzionisti s svojimi penzijami je pa njihova stvar. Itak. Tole gre na živce tudi meni, ampak mi na kraj pameti ne pade obtoževanje v smislu Benkinega: "Aja?! A da upokojenci nimajo dovolj visokih pokojnin?! Zakaj pa jaz vidim vsak dan kako futrajo mačke s salamo, ki jo prinesejo iz trgovine, razvijejo pred vhodom v blok, muc, muc, pol pa si brusijo gobce kako jim gre slabo. M A R Š! Se ne bi morda s tistimi 100 gr sveže posebne raje vsak dan oglasili na Rdečem križu?" A njena potepanja (oz. ves denar, ki so ga sponzorji zmetali za to) so bila pa življenjsko potrebna? Mar bi dali za RK... M A R Š? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|